Filter
Masters of Arts
Azië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste MA's in Energiestudies in Azië 2019/2020

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.

Energy studies leren over hoe de macht eisen zijn ingewilligd. Dit kan door middel van conventionele middelen, of alternatieve energiebronnen zoals wind- en zonne-energie. Sommige programma's kunnen de ontwikkeling van nieuwe bronnen te verkennen.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

M.A. in Energiestudies in Azië

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Energiestudies, Azië

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO

«Duurzame ontwikkeling en strategisch management in energie» Het masterprogramma (met de afgestudeerden met als hoofdvak Management) wordt gezamenlijk uitgevoerd met de S ... [+]

Programma profiel

«Duurzame ontwikkeling en strategisch management in energie» Het masterprogramma (met de afgestudeerden met als hoofdvak Management) wordt gezamenlijk uitgevoerd met de St. Andrews University, een van de oudste en leidende Britse universiteiten die in zijn zeshonderd jaar lange geschiedenis de reputatie heeft verworven van een onderwijs- en onderzoekscentrum van wereldklasse.

Het programma biedt een unieke kans voor vijf Russische en vijf Britse masterstudenten om experts te worden in zowel duurzame energie als strategisch management in energie. De afgestudeerden krijgen twee diploma's en twee master-diploma's: St Andrews University diploma in duurzame ontwikkeling (Master of Arts in duurzame ontwikkeling) en MGIMO University diploma in management (Master of Arts in Management).... [-]

Rusland Odintsovo Verenigd Koninkrijk Saint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
European University at St. Petersburg

ENERPO Masteropleiding richt zich specifiek op de energieaangelegenheden in Rusland, de post-Sovjetruimte, Europa, Azië en het Midden-Oosten. ... [+]

ENERPO Master's degree programma is het enige Engelstalige MA-programma in Rusland dat zich specifiek richt op energiezaken in Eurazië. In de 21e eeuw blijven concurrentie en samenwerking om energiebronnen een van de belangrijkste factoren in internationale aangelegenheden.

Je leert en bespreekt een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder Russisch-Europese en Russisch-Aziatische energierelaties en uitdagingen, LNG- en schaliegasrevoluties, groene energieperspectieven in Eurazië, de invloed van de energiesector op politiek, economie en sociale ontwikkeling in Rusland, Centraal-Azië, het Midden-Oosten en de Kaukasus.

Door te studeren aan ENERPO, kun je:... [-]

Rusland Sint Petersburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands