$close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Arts (M.A.) in Energiebeheer 2021/2022

Een Master of Arts, of MA, is een geavanceerd academisch onderscheid dat wordt verdiend door diegenen die een vooraf bepaalde reeks cursussen in een bepaald gebied daadwerkelijk voltooien. Veel afgestudeerden kiezen ervoor om de MA te volgen om hun loopbaanperspectieven te verbreden en meer geld te verdienen. Wat is een MA in Energy Management precies? Deze uitgebreide geavanceerde opleiding duu… Meer informatie

Een Master of Arts, of MA, is een geavanceerd academisch onderscheid dat wordt verdiend door diegenen die een vooraf bepaalde reeks cursussen in een bepaald gebied daadwerkelijk voltooien. Veel afgestudeerden kiezen ervoor om de MA te volgen om hun loopbaanperspectieven te verbreden en meer geld te verdienen.

Wat is een MA in Energy Management precies? Deze uitgebreide geavanceerde opleiding duurt over het algemeen tussen de twee en drie jaar om te voltooien en is bedoeld voor mensen met bestaande graden in de boekhouding, business, financiën, economie, algemene wiskunde, informatica, engineering of een gerelateerd veld. Studenten in deze cursussen moeten een intensieve studie en een nauwkeurige beoordeling van onderwerpen zoals het milieu en duurzaamheid verwachten, evenals gebieden als economie, investeringsbankieren, handel en strategie met betrekking tot energie.

Afgestudeerden van masteropleidingen in energiebeheer vinden over het algemeen dat ze gekwalificeerd zijn voor meer lonende en winstgevende carrières dan voordat ze het masterdiploma behaalden en ook dat ze doorgaans hogere lonen kunnen verdienen. Master-ontvangers zijn over het algemeen ook in staat om les te geven op het collegiale niveau, als ze ervoor kiezen om dit te doen.

Vanwege de aanzienlijke verschillen in collegegeld van het ene MA in het Energy Management-programma naar het volgende, moeten aanstaande studenten contact opnemen met het Admissions Office van elke school van belang voor tijdige collegegeldtarieven.

Succesvolle afgestudeerden van Master of Arts in Energy Management-programma's vervullen een aantal lucratieve rollen binnen de energiesector. Velen gaan werken voor banken, energiebedrijven, overheidsorganisaties, nutsbedrijven, regelgevende instanties of financiële adviesbureaus. Anderen gebruiken hun masterdiploma om les te geven op universiteits- of universitair niveau, terwijl anderen er nog steeds voor kiezen terug te keren naar school om te doctoreren.

Toekomstige studenten die meer willen weten over de vele educatieve mogelijkheden binnen de energiemanagementsector worden aangemoedigd om onze database te verkennen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
University of Westminster
Londen, Verenigd Koninkrijk

De MA en Environmental Change MA is een interdisciplinaire graad die internationale relaties, recht, bedrijfs- en duurzaamheidsstudies combineert. Als zodanig biedt het een ui ... +

De MA en Environmental Change MA is een interdisciplinaire graad die internationale relaties, recht, bedrijfs- en duurzaamheidsstudies combineert. Als zodanig biedt het een uitgebreid onderzoek van energiezekerheid, energiemarkten en klimaatverandering vanuit mondiale, regionale en lokale perspectieven. -
MA
Voltijds
Engels
sep 2022
Campus