MA Opleiding in Economische Studies in Zuid-Afrika

Zoek Graduate Studies in Economische Studies in Zuid-Afrika

Economische Studies

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.

Economie en administratie is een samensmelting van veel verschillende disciplines. Professionals zijn getraind in business, macro- en micro-economie, financiën, openbaar beleid en andere onderwerpen om hen te helpen het nationale of mondiale financiële plaatje te analyseren en te begrijpen.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Master of Arts Programma in Economische Studies in Zuid-Afrika

Lees meer

MPhil In De Financiering Van Ontwikkeling (cursussen)

Nelson Mandela Metropolitan University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4  February 2019 Zuid-Afrika Port Elizabeth +1 more

MPhil in Development Finance (Cursussen) [+]

Dit programma is in termen van de nieuwe Hoger Onderwijs kwalificatiekader (HEQF) goedgekeurd.

TOELATINGSEISEN

Een vierjarige bachelor of Honours graad in economie, handel, Accounting, Finance, of andere finance-gerelateerde graden of postgraduate diploma's op NQF niveau 8, met een totale pas van 60%. De toegang is onderworpen aan departementale selectiecriteria, zoals bepaald door de faculteit Management Committee. De voorkeur wordt gegeven aan kandidaten met bewezen werkervaring in de financiële afdelingen van de ontwikkeling van bancaire en niet-bancaire financiële instellingen door de overheid verbonden ontwikkelingsfinanciering afdelingen of andere instellingen zoals gemeenten en NGO's.... [-]