MASTERSTUDIES

Master of Art Programma's in Economische studies in de Verenigde Tuscaloosa Verenigde Staten

Een MA of Master of Arts graad wordt verkregen door de studenten na het voltooien van een één- tot tweejarig programma studeert geschiedenis, Engels of andere beeldende kunst of geesteswetenschappen onderwerpen. MA studies zijn meestal een mix van onderzoek en cursussen.

Professionals die economie en administratie hebben gestudeerd, begrijpen zowel het grotere economische beeld als kleinere, geïndividualiseerde trends. Het is een interdisciplinair vakgebied waarin specialisten worden getraind om veel componenten in zowel het publieke als het private gedeelte in overweging te nemen en te analyseren, en aanbevelingen te doen op basis van de huidige en potentiële omstandigheden.  

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Tuscaloosa Alabama is een van de grootste steden in de staat. De stad is bekend om zijn vele bibliotheken en musea, evenals podiumkunsten centra. De stad is ook de thuisbasis van enkele van de beste post-secundaire scholen in de staat.

Top MA in Economische studies in de Verenigde Tuscaloosa in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Economische studies, Tuscaloosa Filter

Master of Arts in Economics

Manderson Graduate School of Business The University of Alabama
MA
sep 2020
<
Voltijds
Campus

Het programma Master in de economie biedt studenten de nodige kennis voor opleidingsniveau of middenniveau posities die economische analyse en voorspelling uitvoeren binnen de ...

Lees meer