MASTERSTUDIES

Master of Art Opleidingen in Economische studies in Tsjechië

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Een master 's degree bereidt studenten om te leiden of te beheren. Een master 's degree bereidt ook een persoon voor een scala van bezigheden via gespecialiseerde studie van een veld.

Economie en administratie is een hybride werkveld waarin professionals worden opgeleid in zowel macro- als micro-economie. Analyse van de geschiedenis en inzicht in economische principes, samen met kennis van financiën, openbaar beleid en zakelijke onderwerpen, stellen experts in staat om korte en lange termijn aanbevelingen te doen.  

De Tsjechische Republiek, is een land in Centraal-Europa. Het land wordt begrensd door Duitsland in het westen, Oostenrijk in het zuiden, Slowakije in het oosten en Polen in het noorden. De hoofdstad en grootste stad, met 1,3 miljoen inwoners, is Praag.

MA in Economische studies in Tsjechië

2 Resultaten in Economische studies, Tsjechië Filter

Master of Arts in economisch onderzoek

Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK)
MA
okt 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Een afstudeerprogramma in Amerikaanse stijl van topkwaliteit, ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in moderne economie. Het programma bestaat uit twee jaar cursuss ...

Lees meer

Master in internationale economische en politieke studies

Charles University, Faculty of Social Sciences (FSS)
MA
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

International Economic and Political Studies (IEPS) is een postuniversitair (MA) onderzoek naar de principes van de PPE-programma's in Oxford, die tot de meest favoriete educa ...

Lees meer