close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Arts (M.A.) in Economische studies in India

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.Economie en administratie, een spannend en uniek vakgebied, omvat de studie van zowel de grotere economie als van individueel gedrag b… Meer informatie

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.

Economie en administratie, een spannend en uniek vakgebied, omvat de studie van zowel de grotere economie als van individueel gedrag binnen die economie. Een gevorderde kennis van economie plus opleiding in bedrijfsleven, financiën en overheidsbeleid bieden veel carrièrekansen voor deskundigen om te werken voor organisaties in zowel de publieke als de private sector .

Gevonden in het zuidelijke deel van Azië, de Republiek India is de tweede meest bevolkte land in de wereld met ongeveer 1270000000 mensen. India heeft vier types van universiteiten, Centrale Universiteiten, State Universities, Geacht University en prive-universiteiten bestaat in meer dan 550 instellingen.

Master of Arts (MA) in Economische studies in India

Lees Minder
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
UPES
Dehradun, India

MA Economie

MA
jul 2020
 
UPES
Dehradun, India

MA Economics met specialisatie in Energy Economics

MA Economics met specialisatie in Energy Economics -
MA
jul 2020
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op

Related fields of study