MASTERSTUDIES

MA's in Economische studies in de Verenigde Totnes Verenigd Koninkrijk

Een MA of Master of Arts graad wordt verkregen door de studenten na het voltooien van een één- tot tweejarig programma studeert geschiedenis, Engels of andere beeldende kunst of geesteswetenschappen onderwerpen. MA studies zijn meestal een mix van onderzoek en cursussen.

Economie en administratie is een hybride werkveld waarin professionals worden opgeleid in zowel macro- als micro-economie. Analyse van de geschiedenis en inzicht in economische principes, samen met kennis van financiën, openbaar beleid en zakelijke onderwerpen, stellen experts in staat om korte en lange termijn aanbevelingen te doen.  

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Beste Master of Arts (MA) in Economische studies in de Verenigde Totnes in UK

1 Resultaten in Economische studies, Totnes Filter

Ma economie voor de overgang

Schumacher College
MA
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

In reactie op de verdieping van de economische crisis en de daarmee samenhangende, onze postgraduate programma lanceerden we in de Economie voor Transitie in samenwerking met ...

Lees meer