MASTERSTUDIES

4 MA's in Economische Ontwikkeling 2020

Een master's degree vindt u op het afgestudeerde niveau en vereist dat studenten voor het eerst een bacheloropleiding behouden. De meeste programma's bieden geleerden de mogelijkheid voor diepgaande studie.

Wat is een MA in economische ontwikkeling? Een programma in economische ontwikkeling richt zich op het leren van studenten over investeringen die worden gebruikt om duurzame groei in de economie te creëren. In een programma kunnen geleerden leren over hoe groei leidt tot meer banen en algehele rijkdom. Daarnaast kunnen cursussen betrekking hebben op bedrijfsbehoud, ondernemerschap, gemeenschapsontwikkeling en economische ontwikkeling. Een programma kan de deelnemers ook leren over economieën in verschillende landen. Theorie, investeringsbeleid, de rol van de overheid in de economische ontwikkeling van een land en landhervorming kunnen ook worden gedekt.

Afgestudeerden van een programma zijn vaak beter bereid om in topposities te werken als adviseurs over economische situaties.De vaardigheden die in een programma worden geleerd, kunnen de student een evenwichtig begrip geven van de economische ontwikkeling en hoe het wordt beïnvloed om hen in staat te stellen beleid en groei te beïnvloeden.

Bij het berekenen van de kosten van een programma zijn er veel overwegingen, zoals programmatuurlengte, schoollocatie en of een student deeltijd of voltijds deelt. Het is best om de toelatingsbureaus te contacteren voor de meest actuele kosteninformatie.

Na afstuderen kunnen de studenten bereid zijn om in verschillende overheidsposities te werken waar ze economische veranderingen kunnen beïnvloeden. Studenten vinden mogelijk werk als economische ontwikkelingspraktijken in een verscheidenheid aan instellingen. Deze omvatten overheden op alle niveaus, non-profit organisaties, educatieve organisaties en particuliere bedrijven. Sommigen kunnen ervoor kiezen om onderzoek te doen of hun opleiding te bevorderen in een Ph.D. programma.

Als u denkt dat economische ontwikkeling een belangengebied is, dan kunt u overwegen om een ​​MA in de economische ontwikkeling te verdienen.Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

4 Resultaten in Economische Ontwikkeling Filter

MA in integraal economisch ontwikkelingsbeheer

The Catholic University of America
MA
aug 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Integrale economische ontwikkeling is een benadering van ontwikkeling die tot doel heeft de civiele en sociale instellingen te versterken die nodig zijn voor duurzame ontwikke ...

Lees meer

MA in verantwoord management en duurzame economische ontwikkeling

University for Peace
MA
20 aug 2020
<
Voltijds
<
11 maanden
Engels
Campus

De Master of Arts Degree in Responsible Management en Sustainable Economic Development (RMSED) benadrukt de economische en managementperspectieven van vrede en richt zich daar ...

Lees meer

MA in economisch bestuur en ontwikkeling

OSCE Academy Bishkek
MA
sep 2020
<
Voltijds
<
16 maanden
Engels
Campus

De Master of Arts in Economic Governance and Development is een 16-maanden durende programma dat een interdisciplinair curriculum biedt in economie, bestuur en ontwikkeling op ...

Lees meer

MA in integraal economisch ontwikkelingsbeleid

The Catholic University of America
MA
aug 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Integrale economische ontwikkeling is een benadering van ontwikkeling die tot doel heeft de civiele en sociale instellingen te versterken die nodig zijn voor duurzame ontwikke ...

Lees meer