MASTERSTUDIES

4 Masters of Arts (M.A.) in Economisch beleid 2020

Een Master of Arts programma richt zich vaak op een terrein van de vrije kunsten, zoals literatuur, kunst of filosofie. Masterprogramma's kan slechts één of twee jaar in beslag nemen, maar zullen talloze kansen op werk met langdurige voordelen. Deze programma's zijn beschikbaar voor studenten die al een bachelordiploma hebben afgerond.

Wat is een MA in het economisch beleid? Afhankelijk van de specifieke focus door de student gekozen, kan de studie van het economisch beleid cursussen in de toegepaste beleid, de ontwikkeling van het economisch beleid, integrale economische ontwikkeling of de macro-economie te betrekken. Studenten zullen kijken naar de wisselwerking tussen organisaties of verenigingen zoals ze worden beïnvloed door de politiek en de veranderingen in de economie. Het programma heeft betrekking op onderwerpen die studenten te analyseren en te beïnvloeden beleid, vaak met een wereldwijde impact te bereiden.

Studenten ontwikkelen van technische vaardigheden om resultaten te produceren op basis van duidelijke informatie en een juist begrip van de macro- en micro-omgevingen. Studenten van het programma te ontwikkelen ook vaardigheden om ontwerpen en voeden hun economische programma, met de mogelijkheid om de effectiviteit van deze programma's evalueren. Gedurende het programma, studenten verdienen waardevolle perspectieven belangrijk om ethische initiatieven en instellingen.

De kosten van deelname aan deze programma's kunnen veel variëren en worden beïnvloed door de kosten van levensonderhoud rond de school. Dit geldt met name als de scholen bevinden zich in een aantal landen. Voor accurate informatie over collegegeld en andere kosten, moeten aspirant-studenten individueel contact met de scholen.

Afgestudeerden van dit soort programma's te vinden posities in lokale en nationale overheden, private ondernemingen, banken, non-profit organisaties, adviesraden en wereldwijde gezondheid en voeding agentschappen.Werkgelegenheid kan worden gevonden met lokale en internationale organisaties, met afgestudeerden toegang tot het belonen van een loopbaan op een wereldwijd speelveld. Andere mogelijkheden zijn onder andere toegang tot onderzoek en onderwijs posities of goed betaalde consultancy posities. Sommige functiebenamingen omvatten beleid analisten en economische managers.

Als de kans om positief te beïnvloeden gemeenschappen op mondiaal niveau een beroep op u, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

4 Resultaten in Economisch beleid Filter

MA in economisch beleid

Boston University Graduate School of Arts & Sciences
MA
sep 2020
<
Voltijds
<
3 semesters
Engels
Campus

Het Master of Arts in Economic Policy (MAEP) -programma is een intensieve studie van drie semesters die een sterke basis in economie combineert met de managementmethoden die g ...

Lees meer

MA in integraal economisch ontwikkelingsbeleid

The Catholic University of America
MA
aug 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Integrale economische ontwikkeling is een benadering van ontwikkeling die tot doel heeft de civiele en sociale instellingen te versterken die nodig zijn voor duurzame ontwikke ...

Lees meer

Master of Arts in International Economic Policy

The George Washington University - Elliott School Of International Affairs
MA
31 aug 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

De Master of Arts van de Elliott School in International Economic Policy (MIEP) is een interdisciplinair programma dat een sterke basis biedt voor het begrijpen van nieuwe uit ...

Lees meer

Ma in policy management economische

University of Ghana
MA
sep 2020
<
Voltijds
Campus

De EPM-programma in Ghana is gericht op versterking van de institutionele en menselijke capaciteit van het Departement Economie aan de Universiteit van Ghana om graduate nivea ...

Lees meer