MASTERSTUDIES

Masters of Arts in Economie in de Verenigde Richmond Verenigde Staten

Een MA of Master of Arts graad wordt verkregen door de studenten na het voltooien van een één- tot tweejarig programma studeert geschiedenis, Engels of andere beeldende kunst of geesteswetenschappen onderwerpen. MA studies zijn meestal een mix van onderzoek en cursussen.

Economie is een tak van de sociale wetenschappen die zich bezighoudt met de distributie, consumptie en productie van goederen en diensten. Economie is een afgeleide van twee Griekse woorden die 'huis' en 'wet' betekenen, en dus gaat het over gewoonten van goed management.  

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Richmond stad, gelegen langs de val lijn van James River is de hoofdstad van de staat Virginia, Verenigde Staten. Diverse faciliteiten voor hoger onderwijs dienen de stad. De stad is beroemd om de befaamde technische scholen.

Top MA in Economie in de Verenigde Richmond in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Economie, Richmond Filter

Master of Arts in Economics

Virginia Commonwealth University School of Business
MA
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
Campus

Afgestudeerden van de Master of Arts in Economics hebben de kennis en ervaring om te kwalificeren voor een breed en snel groeiend assortiment analistenposities in de particuli ...

Lees meer