MASTERSTUDIES

MA Programma's in Economie in Turkije

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

De studie van de economie is er een die erg waardevol is voor de hedendaagse samenleving. Economische principes kunnen worden toegepast op een breed scala van instellingen, waaronder gezondheidszorg, overheid, financiële wereld, bedrijven, politiek en zelfs religie. Al deze bureaus vereisen tijd en uitgaven, en kunnen dus bekeken worden vanuit een economisch gezichtspunt.

Universiteiten in Turkije bieden twee of vier jaar van het onderwijs voor undergraduate studies, terwijl de graduate programma's duren een minimum van twee jaar. Er zijn ongeveer 820 instellingen voor hoger onderwijs in Turkije, waaronder 76 universiteiten met een totale studentenaantallen van meer dan 1 miljoen. De kwaliteit van het onderwijs op de Turkse universiteiten varieert sterk, wat het verstrekken van onderwijs en faciliteiten op gelijke voet met internationaal gerenommeerde scholen.

Master of Arts (MA) in Economie in Turkije

2 Resultaten in Economie, Turkije Filter

MA Economie

Yasar University
MA
27 sep 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Deze masteropleiding in de economie heeft tot doel studenten een sterke theoretische basis te bieden om de huidige economische gebeurtenissen te analyseren, variaties in de in ...

Lees meer

MA in economie

Sabanci University
MA
sep 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Economie MA en PhD-programma's zijn gebouwd op een kern basis in een ontwerp dat mobiliteit tussen de twee programma's vergemakkelijkt. In hun gemeenschappelijke kern, deze pr ...

Lees meer