MASTERSTUDIES

Deeltijd Graduate Studies in Economie in de Verenigde Totnes Verenigd Koninkrijk 2020

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

De studie van de economie is er een die erg waardevol is voor de hedendaagse samenleving. Economische principes kunnen worden toegepast op een breed scala van instellingen, waaronder gezondheidszorg, overheid, financiële wereld, bedrijven, politiek en zelfs religie. Al deze bureaus vereisen tijd en uitgaven, en kunnen dus bekeken worden vanuit een economisch gezichtspunt.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Deeltijd MA in Economie in de Verenigde Totnes in UK

1 Resultaten in Economie, Totnes Filter

Ma economie voor de overgang

Schumacher College
MA
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

In reactie op de verdieping van de economische crisis en de daarmee samenhangende, onze postgraduate programma lanceerden we in de Economie voor Transitie in samenwerking met ...

Lees meer