MASTERSTUDIES

2 MA Programma's in Economie en Bedrijfswetenschappen 2020

Een MA of Master of Arts, is een soort diploma dat hogescholen of universiteiten award aan studenten die een bepaald niveau van bekwaamheid hebben geleverd in hun gekozen vakgebied. Dit programma kan één of twee jaar duren en heeft meestal een soort van examen of afstudeerproject op zijn hoogtepunt.

Wat is een MA in Business and Economics? Een van de belangrijkste doelen van dit programma is om studenten te begrijpen en te analyseren een verscheidenheid van verschillende sociaal-economische problemen te leren. De studie van de belangrijkste economische principes en hun relatie tot de huidige staat van de wereldwijde economie kan ook worden verwacht. Cursussen kunnen betrekking hebben op onderwerpen zoals financiën, lokale en internationale bedrijfsleven, media, business management en business en economische ethiek.

Deze graad opent vele academische en professionele deuren. Afronding van het programma geeft afgestudeerden kansen om te dienen in leidinggevende posities in hun vakgebied.Afgestudeerden vinden ook dat met een MA, zij toegang tot het hoger salarisschalen dan die zonder het diploma te hebben. Dit postgraduaat kwalificeert haar studenten voor een uitdagende en lonende carrière met de potentie om wereldwijd beïnvloeden gemeenschappen.

Er zijn veel kosten verbonden aan het bijwonen van een MA-programma, en ze verschillen sterk van de ene school naar de andere. Voor de meest accurate informatie over collegegeld en de daarmee verband houdende vergoedingen, moet aspirant-studenten rechtstreeks contact opnemen met de school van hun keuze.

Afgestudeerden van dit programma vinden carrièremogelijkheden in overheidsgebouwen, financiële instellingen, commerciële organisaties en bedrijven van alle soorten en maten. Afgestudeerden worden vaak professionele economen, onderzoekers, financial officers, controllers, adviseurs en financieel adviseurs. Deze graad bereidt afgestudeerden voor leidinggevende functies op het gebied van vermogensbeheer, corporate economie, marketing en human resource management te houden.

Als deze lucratieve carrière lijken interessant voor u, herziening van de opties in het programma lijst om meer informatie over de scholen en de programma's die precies bij u passen te krijgen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

2 Resultaten in Economie en Bedrijfswetenschappen Filter

MA China taal en economie

Julius Maximilians Universität Würzburg
MA
12 okt 2020
<
Voltijds
<
4 semesters
Engels
Chinese
Campus

Dit masterprogramma is ontwikkeld voor studenten met een BA-graad in economie, bedrijfskunde of gelijkwaardige kwalificatie die zich willen specialiseren in de Chinese economi ...

Lees meer

Master Of Arts In Politiek, Economie En Bedrijfskunde (MAPEB)

Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University
MA
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
4 semesters
Campus

Een unieke transdisciplinaire opleiding die een cutting-edge perspectief biedt op de lokale en internationale concerns met een bijzondere relevantie voor de publieke sector en ...

Lees meer