Filter
Masters of Arts
Duitsland Schweinfurt Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Master of Art Opleidingen in de Verenigde Schweinfurt in Duitsland 2019

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

MA Opleidingen in de Verenigde Schweinfurt in Duitsland

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Duitsland
Schweinfurt
Studievorm
Tempo
University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

De masteropleiding "International Social Work met vluchtelingen en migranten" is een applicatie-georiënteerd, opeenvolgende, in termen van de inhoud en het delen van inte ... [+]

De masteropleiding "Internationaal Maatschappelijk Werk met vluchtelingen en migranten" is een toepassingsgerichte, opeenvolgende, in termen van de inhoud en het delen van internationaal georiënteerde Engels-talige opleiding.

Deze cursus van de studie is gericht op potentiële studenten die willen een bijdrage leveren door middel van wetenschappelijk toepassingsgericht kwalificatie op het gebied van sociaal werk, maken om - ondersteuning en empowerment van vluchtelingen en immigranten binnen een nationale context, alsook om hun integratie te bevorderen in de ontvangende samenleving of de interculturele opening van basisdiensten en het openbaar bestuur; dit is vooral gericht op het winnen van buitenlandse deskundigen en hun taalkundige, culturele en religieuze achtergronden voor de Duitse Sociaal Werk; - Nemen en het organiseren van hulp aan vluchtelingen in hotspot asielcentra van de Europese Unie of de vluchtelingenkampen van de UNHCR in de regio's van herkomst en doorreis in een Europese en internationale context, om ordelijke toegang tot de bescherming van vluchtelingen te waarborgen en om een ​​perspectief te geven de mensen die getroffen zijn in dergelijke voorzieningen.... [-]

Duitsland Würzburg Schweinfurt
March 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands