Master of Arts (MA) in Saksen in Duitsland

Beste MA Opleidingen in Saksen in Duitsland 2018

Master

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

De deelstaat Saksen, Duitsland is de zesde meest bevolkte van de in totaal zestien handelend huis aan meer dan 4,3 miljoen inwoners vooral de Saksen. Haar rijke geschiedenis overspant een millennium waarin een gerenommeerde instelling in de naam van Dresden University of Technology opgericht in 1828 een van de oudste en grootste van het land omvat.

Master of Art Opleidingen in Saksen in Duitsland

Lees meer

Meester Nieuwe Media Journalistiek (ma)

Leipzig School of Media
Campus Deeltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Leipzig

Occupational studies met een focus op digitale journalistiek, cross-media-inhoud en media management [+]

Occupational studies met een focus op digitale journalistiek, cross-media-inhoud en media management

De toekomst van de journalistiek is digitaal. In de informatie wereld van vandaag, zijn de media categorieƫn print, televisie en radio en online steeds dichter naar elkaar groeien. Iedereen heeft succes in een paar jaar als journalist - hetzij als een freelance of als personeel editor - wil werken, dan ook, vereist een verscheidenheid aan vaardigheden en competenties. Mediamakers moet de cross-media productie en verwerking van multimedia content die via alle kanalen kunnen communiceren en kennis op het gebied van media management, media management en media-technologie onder de knie. Dit alles gebaseerd op de klassieke journalistieke ambacht, die meer dan ooit afhankelijk van het methodisch onderzoek, op de gebruiker gerichte content creatie in alle vormen van vertegenwoordiging en over de fundamentele media-ethiek en mediarecht kennis. In Europese koers netwerk Nieuwe Media Journalistiek zijn al deze eisen rekening gehouden. programma De deeltijd-master geeft de deelnemers op deze manier concreet perspectieven aan de hedendaagse journalistiek vormgeven en beheren van digitale media veranderen.... [-]


Meester Corporate Media (ma)

Leipzig School of Media
Campus Deeltijd 3 semesters October 2018 Duitsland Leipzig

Occupational studies met een focus op corporate communicatie, marketing en PR [+]

Occupational studies met een focus op corporate communicatie, marketing en PR

Website en corporate blog, klantenmagazine en social media kanalen, print advertenties en online banners - corporate communicatie, public relations en marketing vandaag de dag zijn zo divers en complex gebied van het werk. Om de aandacht van klanten en consumenten aan te trekken op elkaar, om hun eigen merk met succes vast te stellen en te bouwen langdurige relaties met klanten, bedrijven en andere organisaties nodig hebben om al hun communicatie-activiteiten op elkaar te coƶrdineren. Activiteiten van de corporate uitgeverijen en de klassieke public relations vereisen een consistente content marketing strategie die ideaal maakt gebruik van de middelen van het vuur storytelling. Klanten kunnen op deze manier op verschillende touchpoints worden gericht, vergezeld van hun gehele customer journey. De cursus Corporate Media (voorheen corporate Publishing) van de Leipziger School of Media (LSoM) biedt professionals in communicatie en marketing afdelingen binnen drie semesters van de vaardigheden die nodig zijn om deze uitdagingen in het tijdperk van digitalisering te voldoen.... [-]