Master of Arts Opleiding in de Verenigde Pfarrkirchen in Duitsland

Beste MA Opleidingen in de Verenigde Pfarrkirchen in Duitsland 2019

Master

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Graduate Studies in de Verenigde Pfarrkirchen in Duitsland

Lees meer

MA bij International Tourism Development

Deggendorf Institute of Technology
Campus Voltijd 3 semesters March 2019 Duitsland Pfarrkirchen

Internationaal toerisme genereert jaarlijks miljarden euro's en is nog steeds een van de snelstgroeiende sectoren. Of het nu gaat om zaken of plezier, de sectoren hospitality en eventmanagement profiteren ook van - en dragen bij aan de ervaring van - het internationale toerisme en zijn er onlosmakelijk mee verbonden. Rekening houden met deze verwante gebieden maakt de algehele sector alleen lucratiever en aantrekkelijker. [+]

Internationaal toerisme genereert jaarlijks miljarden euro's en is nog steeds een van de snelstgroeiende sectoren. Of het nu gaat om zaken of plezier, de sectoren hospitality en eventmanagement profiteren ook van - en dragen bij aan de ervaring van - het internationale toerisme en zijn er onlosmakelijk mee verbonden. Rekening houden met deze verwante gebieden maakt de algehele sector alleen lucratiever en aantrekkelijker.

In deze postdoctorale graad verbreden studenten hun expertise en verdiepen ze hun kennis van sectoroverschrijdende sectoren in de gezondheids- en toerismebranche, zoals spa's, preventiecentra, revalidatieklinieken, sportcentra, recreatie-, vrijetijds- en cultuurcentra. De volgende wereldwijde trends op het gebied van toerisme zullen worden opgenomen in dit Masters-programma:... [-]