MA Programma in de Verenigde Mannheim in Duitsland

Beste Masters of Arts in de Verenigde Mannheim in Duitsland 2019

Master

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Stad Mannheim ligt in Baden-Württemberg in het zuidwesten van Duitsland. Het is een van de Duitse steden dat hun lanen en in rasterpatroon gelegd straten hebben. De grootste instellingen voor hoger onderwijs in de stad zijn de Universiteit van Mannheim en de Universiteit voor Klinische Geneeskunde in Mannheim.

MA's in de Verenigde Mannheim in Duitsland

Lees meer

Master of Arts in International Business Management

University of Applied Management Studies in Mannheim
Campus Deeltijd 3 - 4 semesters October 2019 Duitsland Mannheim

Als u op weg bent naar een internationale carrière, is de Master Business Management in het Engels de ideale master in internationaal management. Met verdere vaardigheden in internationaal management, stelt het je in staat om voort te bouwen op de kennis die je hebt opgedaan tijdens je niet-gegradueerde studies en deze aan te vullen met managementtools en theorieën voor een internationale setting. [+]

Als u op weg bent naar een internationale carrière, is de Master Business Management in het Engels de ideale master in internationaal management. Met verdere vaardigheden in internationaal management, stelt het je in staat om voort te bouwen op de kennis die je hebt opgedaan tijdens je niet-gegradueerde studies en deze aan te vullen met managementtools en theorieën voor een internationale setting. Gecombineerd met een hoge praktische oriëntatie, zult u in staat zijn om internationale bedrijven van alle grootten en zakelijke gebieden te beheren.

Om je master in internationaal management af te stemmen op je sterke punten en interesses, kun je kiezen uit drie verschillende majors in je laatste semester:... [-]