Master of Arts (MA) in Idstein in Duitsland

Top MA's in Idstein in Duitsland 2018

Master

Een MA of Master of Arts graad wordt verkregen door de studenten na het voltooien van een één- tot tweejarig programma studeert geschiedenis, Engels of andere beeldende kunst of geesteswetenschappen onderwerpen. MA studies zijn meestal een mix van onderzoek en cursussen.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Met een bevolking van iets meer dan 20.000 inwoners, Idstein is een stad gelegen in Darmstadt in de deelstaat Hessen, Duitsland. Het heeft verschillende private, publieke en staatsinstellingen voor hoger onderwijs.

Masters of Arts in Idstein in Duitsland

Lees meer

Ma In Duurzame Marketing & Leiding

Fresenius University of Applied Sciences
Campus Voltijd Deeltijd 4 - 6 semesters October 2018 Duitsland Idstein +1 more

Een Master in Sustainable Marketing & Leiderschap van de officieel erkende Fresenius Hogeschool biedt u een unieke basis in Duitsland voor u helpen om uw professionele doel van de openstelling van nieuwe markten en klantgroepen te bereiken door middel van een duurzame bedrijfsvoering. [+]

Top Masters of Arts in Idstein in Duitsland. Moderne management theorie behandelt veel meer dan alleen financiële winst. De verantwoordelijke corporate management plannen en organiseert complexe stromen van goederen, energie, informatie en financiën in het kader van de sociale, ecologische, economische en mondiale uitdagingen. Groene ideeën en zwarte cijfers zijn dus complementair zakelijke doelen die bereikt kan worden met behulp van duurzame marketing tools. Naast elementaire zakelijke onderwerpen, de interdisciplinaire curriculum omvat ook algemene lesmateriaal uit het gebied van management en marketing. Je zal bovendien verwerven van soft skills zoals leiderschap gedrag en ethiek, en te leren over de wereldwijde economische verbanden. Duurzaamheid is niet een modieuze trend, maar is een "must" voor alle wereldwijde en Duitse bedrijven ook in de toekomst als ze willen beschermen en hun concurrentievoordelen te ontwikkelen. Duurzaam beheer vergt een nieuwe manier van denken in onbekende dimensies. De nieuwigheid van duurzaamheid en de relevantie voor bedrijven om de situatie die heerst vandaag een onverbiddelijk sterke vraag naar hooggekwalificeerde professionals en managers in deze sector, die alleen intern kunnen worden gedekt ontketenen. Vanwege de uitgebreide interdisciplinaire competentieprofiel omvat technische, methodische en sociale vaardigheden, MA studenten die zich richten op het gebied van duurzaamheid zal niet alleen carrièremogelijkheden in alle segmenten van het bedrijfsleven van inkoop en logistiek te vinden door naar de productie, maar ook in de boekhouding en marketing , maar zal ook veel worden gewilde partners voor zakelijke adviesbureaus. Deze brede spectrum van toepassingsmogelijkheden maakt studie de masteropleiding Sustainable Marketing & Leadership een opleiding... [-]