MA Opleiding in de Verenigde Landkreis Würzburg in Duitsland

Beste Master of Art Programma's in de Verenigde Landkreis Würzburg in Duitsland 2018

Master

Een master 's degree is een academische graad toegekend aan personen die hebben ondergaan studie demonstreren een beheersing of high-order overzicht van een bepaald vakgebied of gebied van de beroepspraktijk.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Master of Art Opleidingen in de Verenigde Landkreis Würzburg in Duitsland

Lees meer

Master Of Arts In De Internationale Sociaal Werk Met Vluchtelingen En Migranten

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt
Campus Voltijd 3 semesters March 2019 Duitsland Würzburg Schweinfurt +1 more

De masteropleiding "International Social Work met vluchtelingen en migranten" is een applicatie-georiënteerd, opeenvolgende, in termen van de inhoud en het delen van internationaal georiënteerde Engels-talige opleiding. [+]

De masteropleiding "Internationaal Maatschappelijk Werk met vluchtelingen en migranten" is een toepassingsgerichte, opeenvolgende, in termen van de inhoud en het delen van internationaal georiënteerde Engels-talige opleiding.

Deze cursus van de studie is gericht op potentiële studenten die willen een bijdrage leveren door middel van wetenschappelijk toepassingsgericht kwalificatie op het gebied van sociaal werk, maken om - ondersteuning en empowerment van vluchtelingen en immigranten binnen een nationale context, alsook om hun integratie te bevorderen in de ontvangende samenleving of de interculturele opening van basisdiensten en het openbaar bestuur; dit is vooral gericht op het winnen van buitenlandse deskundigen en hun taalkundige, culturele en religieuze achtergronden voor de Duitse Sociaal Werk; - Nemen en het organiseren van hulp aan vluchtelingen in hotspot asielcentra van de Europese Unie of de vluchtelingenkampen van de UNHCR in de regio's van herkomst en doorreis in een Europese en internationale context, om ordelijke toegang tot de bescherming van vluchtelingen te waarborgen en om een ​​perspectief te geven de mensen die getroffen zijn in dergelijke voorzieningen.... [-]