Master of Arts Opleiding in Stuttgart in Duitsland

Beste MA's in Stuttgart in Duitsland 2017

Master

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Stuttgart is niet alleen de zesde grootste stad in Duitsland, maar ook de hoofdstad van de deelstaat Baden-Württemberg. De stad heeft een grote bevolking en een rijke geschiedenis in de auto-industrie. Het heeft meer dan zeven grote openbare instellingen voor hoger onderwijs.

MA's in Stuttgart in Duitsland

Lees meer

MA Global Communication

Tilburg University
Campus Voltijd 1 jaar August 2017 Duitsland Stuttgart

[+]

Top MA Opleidingen in Stuttgart in Duitsland. Na het afstuderen PR-coördinator, openbare communicatie specialist, redacteur, communicatie coördinator. Loopbaanperspectief Global Communication Global Communication bereidt je voor op een carrière in de hedendaagse mondiale, digitale en cultureel diverse samenleving. Meer specifiek, onze alumni werken als: PR-coördinator Openbare communicatie specialist (Web) redacteur [-]