MA Programma in Freiburg in Duitsland

Top Master of Art Programma's in Freiburg in Duitsland 2017

Master

Een MA of Master of Arts graad wordt verkregen door de studenten na het voltooien van een één- tot tweejarig programma studeert geschiedenis, Engels of andere beeldende kunst of geesteswetenschappen onderwerpen. MA studies zijn meestal een mix van onderzoek en cursussen.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

In het zuidwesten van Duitsland rust Freiburg stad. Het heeft zilvermijnen in Mount Schauinsland die financieel en economisch ondersteunt de stad. Het is de thuisbasis van de beroemde Albert Ludwig Universiteit van Freiburg langs andere onderwijs-en onderzoeksinstellingen.

Masters of Arts (M.A.) in Freiburg in Duitsland

Lees meer

Ma E-lingo - Onderwijs Engels Aan Jonge Leerlingen (kleuter- En Lagere School)

University of Education Freiburg
Online en Campus gecombineerd Deeltijd 2 jaar October 2017 Duitsland Freiburg

E-LINGO is een part-time tweejarige post-graduate blended learning masteropleiding leidt tot een kwalificatie in het onderwijs van Engels naar jonge leerlingen. De E-LINGO masters award geeft ook toegang tot opleidingen in de lerarenopleiding en onderzoek op universitair niveau. [+]

Beste Master of Art Programma's in Freiburg in Duitsland. E-LINGO is een part-time tweejarige post-graduate blended learning masteropleiding leidt tot een kwalificatie in het onderwijs van Engels naar jonge leerlingen. De E-LINGO masters award geeft ook toegang tot opleidingen in de lerarenopleiding en onderzoek op universitair niveau. Wat maakt E-LINGO speciaal? E-LINGO is een gevestigde masteropleiding, die met succes gekwalificeerde leraren van het Engels voor jonge studenten voor meer dan een decennium heeft. Het heeft uitstekende recensies ontvangen en is gebruikt als een model voor andere blended learning leraar kwalificatie cursussen. Erkent je werkervaring Vorige werkervaring is een van de toelatingseisen en maakt 60 van de 240 studiepunten die nodig zijn om de MA programma te starten. Blended learning Een flexibele post-graduate programma combineren 5 x 2 dagen van face-to-face onderwijs sessies op de campus in Freiburg, Duitsland en afstandsonderwijs online. FLEXIBILITEIT Part-time studie kun je academische studie met werk of andere verplichtingen te combineren. Het grootste deel van het programma is online geleverd met behulp van de E-LINGO leerplatform. Integratie van taal en inhoud Taalvaardigheid en vakdidactiek gelijktijdig ontwikkeld door het invullen van cursussen in het Engels, ondersteund door native speakers. Theorie en praktijk U krijgt de gelegenheid om onderzoek vaardigheden te ontwikkelen en doen praktijkervaring op door de combinatie van theorie en praktijk. Je zal: bespreken recente theorieën over taalonderwijs aan jonge leerlingen en nagaan hoe zij in authentieke contexten kan worden toegepast analyseren authentieke klaslokaal video's en onderwijs / leermiddelen voor het basis- en kleuteronderwijs samen te... [-]