Master of Art Opleidingen in Duitse studies in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas.Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, he… Meer informatie

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

Beste Master of Arts in Duitse studies in de Verenigde Johannesburg in Zuid-Afrika

Lees Minder
University of Johannesburg
Johannesburg, Zuid-Afrika

Een proefschrift over een thema uit de Duitse literatuur of taalkunde dat zal getuigen van een kritisch vermogen en onderzoeksvaardigheden.

Een proefschrift over een thema uit de Duitse literatuur of taalkunde dat zal getuigen van een kritisch vermogen en onderzoeksvaardigheden. -
MA
Voltijd
2 jaren
Engels
jan 2020
Campus