Filter
Masters of Arts
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 2 Graduate Studies in Documentairestudies 2019

Veel grote universiteiten bieden een Master of Arts-diploma aan als een voortzetting van het kunstonderwijs van een individu nadat de persoon een Bachelor of Arts heeft ontvangen. Dit postgraduaat helpt de student een beter begrip van het onderwerp te krijgen en hogere carrièredoelen te bereiken.

Wat is een MA in documentaire studies? Door het behalen van dit diploma kan een student bereid zijn om lang-bestaande stukken van de journalistiek online, in video en op de radio te maken. Een programma dat tot zo'n niveau leidt, kan de student technische, zakelijke en creatieve vaardigheden bijbrengen die hij of zij nodig heeft om succesvol te worden in het vertellen van documentaire verhalen. Van het bedenken van het idee om het op te stellen aan producenten, en van onderzoek tot redactie, kan studie in documentaire filmmaken de student voorbereiden om een ​​waarheidsgetrouw en meeslepend verhaal te vertellen.

Afgestudeerden met een MA in documentaire studies cultiveren uitstekende onderzoeks- en mediaproductievaardigheden die hen in veel loopbaangebieden goed van pas kunnen komen. Ze kunnen ook de ins en outs van de journalistiek leren en het programma verlaten met een grondig begrip van het medialandschap.

Zoals met vele graden, kunnen de exacte kosten van een MA in documentaire studies variëren. Factoren die ervoor kunnen zorgen dat deze prijs fluctueert, zijn onder meer de school die een student kiest, het land waarin de school zich bevindt, de lengte van het programma en meer.

Individuen met een MA in Documentary Studies hebben spannende carrièremogelijkheden. Afgestudeerden kunnen later journalisten worden die de meest prangende kwesties ter wereld behandelen. Ze kunnen posities innemen als verslaggevers of onderzoekers voor televisienieuws, radio, podcasts, online verkooppunten of traditionele kranten. Afgestudeerden kunnen ook doorstromen naar een freelance carrière. Deze freelance documentairemakers kunnen hun eigen films maken, voor meerdere nieuwsorganisaties tegelijk werken of zelfs hun eigen podcasts maken.

Potentiële studenten kunnen scholen vinden die deze graad online of in fysieke klaslokalen over de hele wereld aanbieden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Documentairestudies

University of Salford

Tijdens deze cursus leer je de onderzoeks-, scriptschrijf- en productievaardigheden die je nodig hebt om gepolijste, professionele natuurdocumentaires te produceren. ... [+]

In het kort:Werk aan een bevredigende carrière in een spannend veld met het potentieel voor reizenLeer van gerespecteerde filmmakers via een serie masterclassesOntwikkel de creatieve en technische vaardigheden die je nodig hebt om opvallende en informatieve natuurdocumentaires te maken - dit is een Skillset-geaccrediteerde cursusGebaseerd op MediaCityUKMogelijkheid tot werken / industriële plaatsingInternationale studenten kunnen zich aanmeldenSamenvatting van de cursus

Tijdens deze cursus leer je de onderzoeks-, scriptschrijf- en productievaardigheden die je nodig hebt om gepolijste, professionele natuurdocumentaires te produceren.

Naast lezingen en seminars, volg je masterclasses die worden gegeven door deskundige beoefenaars met links naar de televisie-industrie. Bovendien maak je excursies naar een reeks van dierenhabitats, waar je aan individuele en groepsprojecten werkt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
MetFilm School Berlin

Looking to build your future in the screen industries? Met Film School is the perfect place to turn your passion into practice. Working closely with leading industry prof ... [+]

Looking to build your future in the screen industries? Met Film School is the perfect place to turn your passion into practice. Working closely with leading industry professionals, we offer you a career-focused, cutting edge, practical learning experience. This MA course focuses on the creative, technical and industry skills you need to develop documentaries and factual programming across the contemporary media landscape.

KEY FACTS MA DOCUMENTARY & FACTUAL One-year full-time postgraduate course. For students who are passionate about the various ways to shoot and document reality in today’s world and who want to produce content that offers new insights, promotes compassion and awareness about a specific subject. Create a portfolio of work, including two core projects (documentary and/or factual programs) with accompanying creative development and pitch documents, a promotional teaser trailer, an industry project for an external client, and a series of creative exercises. Gain the valuable skills for a career in the screen industries. ... [-]
Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands