MASTERSTUDIES

Deeltijd MA Programma's in Design Management in Duitsland 2021

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Deeltijd Master of Arts in Design Management in Duitsland

3 Resultaten in Design Management, Duitsland Filter

Ontwerpmanagement (MA)

Macromedia Hochschule für Medien und Kommunikation
MA
MA
mrt 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 semesters
15 feb 2021
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Studie een Master of Arts in Design Management. Dit Design MA-programma wordt volledig in het Engels gegeven op onze Macromedia-campus in München, Duitsland.

Lees meer

Master in lichtontwerp en -beheer

WINGS - Wismar University
MA
sep 2021
<
Deeltijd
<
5 semesters
31 aug 2021
Engels
Online

Het doel van onze professionele masteropleiding (in het Engels gegeven) is om verlichtingsontwerpers van over de hele wereld uitgebreid te trainen. De hoog aangeschreven kwali ...

Lees meer

MA Innovatie Design Management

University of Europe for Applied Sciences
MA
<
Voltijds
<
2 semesters
Engels
Campus

Deze nieuwe masteropleiding “Innovation Design Management” bevindt zich op het snijvlak van design en business. Het wil individuen vormgeven die deze complexe, snelle uitdagin ...

Lees meer