Master of Arts Opleiding in Esbjerg in Denemarken

Top Masters of Arts in Esbjerg in Denemarken 2018

Master

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Denemarken 's hoger onderwijs legt de nadruk op een technisch hoger onderwijs door de universiteit leren. De meeste van de Deense universiteiten biedt ook kwaliteit internationale studenten cultuur vanwege zijn ontspannen Scandinavische houding.

Esbjerg stad is in de westkust van het schiereiland Jutland, Denemarken. Het is meer dan 70.000 inwoners en is de 5e grootste stad van het land. Esbjerg is de thuisbasis van de campus takken van verschillende universiteiten chef van deze zijnde de Universiteit van Zuid-Denemarken.

MA's in Esbjerg in Denemarken

Lees meer

Master Of Arts In Maritieme Archeologie

University of Southern Denmark
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Denemarken Esbjerg

Het nieuwe postdoctorale opleiding in Maritieme Archeologie is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in een professionele carrière in de maritieme archeologie zijn ... [+]

Het nieuwe postdoctorale opleiding in Maritieme Archeologie is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in een professionele carrière in de maritieme archeologie en erfgoed management zijn. Op basis in Esbjerg aan de kust van de Deense Noordzee, wordt het programma internationaal georiënteerd en al het onderwijs is in het Engels.Een tweejarige masteropleidingDe tweejarige masteropleiding is gemaakt met de inzetbaarheid in het achterhoofd. Ons doel is niet alleen om een ​​opleiding in de maritieme archeologie te bieden, maar om je voor te bereiden op een loopbaan op dit gebied. De cursus is opgebouwd rond vaardigheden die nodig zijn op het gebied van erfgoed management, consultancy en archeologische contract werk zijn, maar ook profiteren studenten die willen een meer traditionele onderzoeksgerichte carrière pad te volgen.Commerciële duiker trainingAan de Universiteit van Zuid-Denemarken hebben de studenten de mogelijkheid om een ​​internationaal erkende commerciële duiken kwalificatie te verkrijgen tegen zeer lage kosten. Als een erkende commerciële duikschool, kan de masteropleiding het Deense “SCUBA erhvervsdykker” certificaat (gelijk aan HSE SCUBA) af te geven.Geïnteresseerd?Als het onderwijs is vrij in Denemarken, de maritieme archeologie masters cursus is gratis voor studenten uit de Europese Unie / EER-landen. Alleen studenten van buiten de EU / EER betalen een jaarlijkse collegegeld.Dit programma wordt aangeboden in het Engels.... [-]


Meester In Het Internationale Toerisme En Recreatie Beheer

University of Southern Denmark
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Denemarken Esbjerg

[+]

Toelatingseisen

Bachelors of Art (BA) in Business, Taal en Cultuur (International Tourism and Leisure Management) het recht hebben om te worden toegelaten. Studenten met andere bijbehorende undergraduate programma's zal worden gekwalificeerd voor toelating na een beoordeling van de studie van Commissarissen.

[-]