Filter
Masters of Arts
Denemarken Århus Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Masters of Arts in de Verenigde Århus in Denemarken 2019

Een MA is een master's degree toegekend aan studenten die een programma te bestuderen geesteswetenschappen of beeldende kunst vakken zoals geschiedenis, communicatie, filosofie, theologie of Engels hebben afgerond. Een Master of Arts graad vereist meestal cursussen, onderzoek en schriftelijke examens.

Denemarken 's hoger onderwijs legt de nadruk op een technisch hoger onderwijs door de universiteit leren. De meeste van de Deense universiteiten biedt ook kwaliteit internationale studenten cultuur vanwege zijn ontspannen Scandinavische houding.

Aarhus is de belangrijkste haven in Denemarken en de 2de grootste in het land. Met meer dan 100.000 inwoners van de stad ligt in de gemeente Aarhus. Het wordt ook wel de hoofdstad van Jutland. Het heeft verschillende universiteiten en hogescholen.

Graduate Studies in de Verenigde Århus in Denemarken

Lees meer Lees Minder

Results

Aarhus University

Islam is de op een na grootste religie van Denemarken en zelfs van West-Europa. De dagen zijn voorbij toen het logisch werd de Arabische en islamitische werelden te bestu ... [+]

Focussen op de islam als een transnationale realiteitGeglobaliseerde en transnationale islam

Islam is de op een na grootste religie van Denemarken en zelfs van West-Europa. De dagen zijn voorbij toen het logisch werd de Arabische en islamitische werelden te bestuderen als een verre "ander". Arabische gemeenschappen zijn zowel in Europa als in de Arabische wereld te vinden, en de islam is nu zowel een westerse als een Arabische. De MA in Arabische en Islamitische Studies concentreert zich daarom op de geglobaliseerde en transnationale realiteit van vandaag en op de islam en moslims in Europa, evenals in de Arabische wereld.

Een transdisciplinaire, op onderzoek gebaseerde onderwijsomgeving... [-]
Denemarken Århus
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Aarhus University

De Erasmus Mundus Master in Journalistiek, Media en Globalisering bouwt voort op de diverse journalistieke ervaring van zijn studenten. Het biedt een locatie voor analyse ... [+]

Tweejarige internationale Erasmus mundus Master's degree

De Erasmus Mundus Master in Journalistiek, Media en Globalisering bouwt voort op de diverse journalistieke ervaring van zijn studenten. Het biedt een locatie voor analyse, interpretatie en begrip van de mondiale veranderingen die de traditionele grenzen tussen media, politiek, technologie en cultuur steeds meer uitdagen.

Studenten gaan levendige en inzichtelijke discussies aan met klasgenoten uit de hele wereld en delen hun unieke ervaringen op het gebied van journalistiek en communicatie.

Leer bij toonaangevende instellingen

Het programma heeft het Erasmus Mundus-label van de EU gekregen. Studenten brengen hun eerste jaar samen door tussen Aarhus University - onderwezen door faculteit van de Afdeling Politicologie en de Afdeling Informatie- en Mediastudies - en de zeer gerespecteerde Deense School voor Media en Journalistiek. In jaar twee splitst het programma zich in vier specialismen, aangeboden door enkele van Europa's toonaangevende universiteiten.... [-]

Denemarken Århus
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands