MASTERSTUDIES

Master of Art Opleidingen in Decorontwerp in UK

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.

De studie van de scenografie is een uitstekende optie voor studenten die willen een carrière in het theater of entertainment. Degenen die zich inschrijven voor een van deze programma's kunnen leren over meubels, verlichting, decorbouw, achtergronden, en andere landschappelijke elementen.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Master of Arts Opleiding in Decorontwerp in UK

1 Resultaten in Decorontwerp, Verenigd Koninkrijk Filter

Ma / MFA scenografie

The Royal Central School of Speech and Drama, University of London
MA
<
Voltijds
Engels
Campus

Deze cursussen benaderen scenografie van meerdere praktische en theoretische perspectieven om nieuwe kansen voor de prestaties design, experimenten en auteurschap te creëren. ...

Lees meer