MASTERSTUDIES

Master of Art Programma's in Decorontwerp in Finland

Een MA of Master of Arts graad wordt verkregen door de studenten na het voltooien van een één- tot tweejarig programma studeert geschiedenis, Engels of andere beeldende kunst of geesteswetenschappen onderwerpen. MA studies zijn meestal een mix van onderzoek en cursussen.

Scenografie verwijst naar het ontwerpen van decors en scènes voor live-optredens en evenementen. Vandaag 's decorontwerpers houden geavanceerde graden in de podiumkunsten en moet een begrip van kunst als technologie en verlichting om realistische stadium ontwerpen te maken en bieden het publiek met de best mogelijke theater ervaring hebben.

Het formele systeem voor hoger onderwijs van Finland is de 7-3-2-2 patroon. De universiteit neemt twee jaar in het beroeps-of technisch onderwijs en ten slotte twee-jaar pre-tertiair onderwijs. Finland heeft ook een aantal publieke als private universiteiten die enabled toegankelijkheid van het hoger onderwijs voor studenten.

Master of Arts in Decorontwerp in Finland

1 Resultaten in Decorontwerp, Finland Filter

Master of Arts in Design voor theater, film en televisie - productieontwerp

Aalto University
MA
aug 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De belangrijkste in productieontwerp omvat het opleiden van artistieke ontwerpers die verantwoordelijk zijn voor de visuele, operationele en productie-entiteit van filmproduct ...

Lees meer