close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Art Opleidingen in Data Science 2021

Een master of arts (MA) biedt studenten de kans om verder te gaan op hun geselecteerde vakgebied. Deze programma's volgen meestal de voltooiing van een bachelor of art opleiding. Het voltooien van een MA kan studenten helpen hun kansen op een bepaald gebied te verbreden. Wat is een MA in de gegevenswetenschappen? Deze opleiding kan studenten helpen om beter inzicht te krijgen in de informati… Meer informatie

Een master of arts (MA) biedt studenten de kans om verder te gaan op hun geselecteerde vakgebied. Deze programma's volgen meestal de voltooiing van een bachelor of art opleiding. Het voltooien van een MA kan studenten helpen hun kansen op een bepaald gebied te verbreden.

Wat is een MA in de gegevenswetenschappen? Deze opleiding kan studenten helpen om beter inzicht te krijgen in de informatie die de industrie, economie, bedrijfsleven en academici over de hele wereld rijdt. Het belangrijkste is dat studenten in staat zijn om uitgebreide kennis te ontwikkelen over hoe ze gegevens beheren en de impact ervan op individuen, organisaties en populaties analyseren. Cursussen omvatten algemeen onderwerpen in onderzoeksmethoden, informatie zoekgedrag, bewijsmiddelen, digitale rechten en informatieorganisaties. Studenten kunnen ook de mogelijkheid krijgen om nog dieper kennis te krijgen van technologische methoden en informatiebronnen.

Deze programma's kunnen met een aantal voordelen komen.In een groeiende informatiegebaseerde globale cultuur moeten bedrijven en organisaties volledige en accurate informatie-databases behouden. De kennis die nodig is om deze informatie te verwerven en te begrijpen kan het programma afgestudeerden meer wenselijke baan kandidaten en kan hun opbrengstpotentieel verhogen.

Bij het kijken naar programma's, kunnen de studenten de kosten voorzichtig overwegen, die sterk afhankelijk is van de geselecteerde instelling. Daarnaast duurt de programma's vaak een tot drie jaar om te voltooien, en de duur kan de prijs beïnvloeden. Enkele korte onderzoeken kunnen studenten helpen bij het vinden van een programma dat geschikt is voor hen.

Er kunnen diverse carrières beschikbaar zijn voor succesvolle afgestudeerden, en studenten kunnen posities vinden in een aantal sectoren. Veel studenten kiezen voor posities in prominente nationale en lokale bibliotheken in landen over de hele wereld. Andere geleerden kunnen zich echter in overheidsorganisaties, grote bedrijven en gezondheidsdiensten bevinden.Afhankelijk van de specialisaties kunnen de studenten ook in de financiële en juridische vakgebieden werkzaam zijn.

Het behalen van een MA in de gegevenswetenschappen kan mogelijk een aantal deuren voor afgestudeerden openen. Programma opties bestaan ​​over de hele wereld, en online opties kunnen uitstekend zijn voor studenten met locatie- en tijdsbeperkingen. Om je nieuwe educatieve weg te beginnen, zoek je onderstaande programma en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Westminster
Londen, Verenigd Koninkrijk

We leven in een tijd waarin bijna alles wat we doen verbonden is met gegevens. Big data en datafication - de toenemende transformatie van meerdere aspecten van het dagelijks l ... +

We leven in een tijd waarin bijna alles wat we doen verbonden is met gegevens. Big data en datafication - de toenemende transformatie van meerdere aspecten van het dagelijks leven naar digitale data - bieden grote kansen maar ook risico's voor hedendaagse samenlevingen. Deze nieuwe cursus MA behandelt, transformeert en gebruikt op creatieve wijze deze transformatie. We leggen de nadruk op huidige en toekomstige technologieën en werkwijzen, zoals algoritmen, kunstmatige intelligentie, big data, blockchain, data-analyse en datamining, het internet der dingen en andere. -
MA
Voltijds
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op