Filter
Masters of Arts
Italië Rome

Beste MA's in Creatieve Kunsten in de Verenigde Rome Italië

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in kunst, muziek, dans of drama, kan de studie van creatieve kunst ideaal zijn. Deze onderzoeken zijn bedoeld om studenten niet alleen de fundamenten van hun creatief vakgebied bij te brengen, maar ook de zakelijke en arbeidskansen die beschikbaar zijn.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het studeren in een hoofdstad met een rijk erfgoed, Rome is de juiste plek. Het heeft onderscheidende universiteiten, zoals de Universiteit van Rome die opleidingen voorziet in een verscheidenheid van disciplines zoals geschiedenis en Engineering. Deze stad is rustig en ideaal om te leven.

Beste Master of Arts in Creatieve Kunsten in de Verenigde Rome in Italië

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Creatieve Kunsten, Rome

Graden
Plaats
Italië
Rome
Studievorm
Tempo
Andere opties binnen dit vakgebied:
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Je leert materie en beweging onder de knie krijgen, je eigen weg naar artistieke expressie bouwen, een unieke communicatietaal creëren die je volledige toegang geeft tot ... [+]

Over

Je leert materie en beweging onder de knie krijgen, je eigen weg naar artistieke expressie bouwen, een unieke communicatietaal creëren die je volledige toegang geeft tot de hedendaagse kunstscene.

Het beeld: materiaal, beweging en ruimte om kunst uit te drukken.

RUFA is een gevestigde waarde in de internationale arena als experts in het lesgeven van beeldhouwkunst dankzij de president, Alfio Mongelli, een wereldberoemde beeldhouwer, gevierd om zijn lineaire esthetiek, die zowel elegant als krachtig is.

Door middel van sculpturen die worden onderwezen in het MA Degree Program op RUFA, leren studenten materie en beweging te domineren en vinden ze hun vermogen om zich artistiek uit te drukken, een persoonlijke taal te creëren en hun stempel te drukken op de hedendaagse kunstscene.... [-]

Italië Rome
Oktober 2019
Engels
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands