MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Corporate Finance 2020

Een Master of Arts-diploma is bedoeld voor studenten die diepgaande kennis willen opdoen op een bepaald gebied. De meeste studenten die deze vervolgopleiding volgen, hebben eerder een bachelordiploma behaald. Master of Arts-programma's richten zich op onderwerpen binnen de sociale en menswetenschappen.

Wat is een MA in bedrijfsfinanciering? Wanneer je op dit gebied studeert, leer je over de financiële structuur van bedrijven. Onderwerpen zijn bronnen van financiering, management, economische theorie en markten. U kunt cursussen volgen op het gebied van boekhouding, financieel risico en strategie, activabeheer, corporate budgeting en investeringen. Klassen bevatten over het algemeen een mix van theorie en praktische oefeningen. Je hebt misschien de kans om deel te nemen aan masterclasses onder leiding van experts uit de branche. Veel Master of Arts-programma's vereisen dat studenten een onderzoeksgebied kiezen voordat ze een scriptie schrijven.

Het behalen van een MA in bedrijfsfinanciering geeft je de vaardigheden om je carrière naar een hoger plan te tillen. Als u een werkende professional bent, kan een masteropleiding u in staat stellen om meer verantwoordelijkheden op te nemen en een hoger loon te verdienen. Als je net begint aan je carrière, kan een gevorderd diploma je toelaten om je beroep als leider in te gaan.

De kosten van je opleiding zijn afhankelijk van de universiteit die je bezoekt. Neem contact op met de scholen van uw keuze om meer te weten te komen over wat het kost om een ​​diploma te behalen.

Wanneer u een MA in Corporate Finance verdient, stelt u zich op om een ​​manager te worden in een aantal verschillende sectoren. U zult veel gevraagd zijn bij grote bedrijven die uw vermogen om de financiering en andere complexe problemen te begrijpen waarderen. Je zou kunnen werken als controller, adviseur, investeerder, accountant of strateeg. Hoewel je vaardigheden goed geschikt zijn om in de particuliere sector te werken, heb je mogelijk ook kansen om als econoom of analist in de overheid te werken.

Wacht niet om je professionele vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

1 Resultaten in Corporate Finance Filter

MA in bedrijfsfinanciering en boekhouding

Cracow University of Economics
MA
okt 2020
<
Voltijds
<
4 semesters
Engels
Campus

Het programma is gericht op het verdiepen van de kennis van financiën en boekhouding op het gebied van monetair en financieel beleid, management accounting, lokale en huishoud ...

Lees meer