Master of Art Programma's in Consultancy 2020

Een MA (Master of Arts) is een diploma dat wordt verdiend na het afronden van undergraduate studie. Sommige studenten zijn full-time deelnemers, terwijl anderen wonen part-time tijdens het werken in hun vakgebied. Programmalengte kan variëren van één tot drie jaar, afhankelijk van het onderwerp. Wat is een MA in Consultancy? Dit programma geeft studenten een solide basis in een breed scala va… Meer informatie

Een MA (Master of Arts) is een diploma dat wordt verdiend na het afronden van undergraduate studie. Sommige studenten zijn full-time deelnemers, terwijl anderen wonen part-time tijdens het werken in hun vakgebied. Programmalengte kan variëren van één tot drie jaar, afhankelijk van het onderwerp.

Wat is een MA in Consultancy? Dit programma geeft studenten een solide basis in een breed scala van consultancy en management vaardigheden. Veel programma's helpen om studenten voor een internationale carrière voor te bereiden om hen een concurrentievoordeel te geven. Studenten leren hoe ze hun kennis te gebruiken en leerde technieken om daadkrachtig en snel in zakelijke situaties handelen van toepassing. Sommige programma's gebruiken case studies gebaseerd op echte onderneming onderwerpen om studenten te helpen leren real-life skills.

Afgestudeerden met een geavanceerde graad in consultancy hebben een voordeel bij het starten van een carrière in de consultancy en business management beroepen.Studenten leren verbeterde communicatieve vaardigheden, wereldwijde business expertise en interculturele ervaring en inzicht. Dit helpt om ze te maken wenselijk medewerkers na het afstuderen.

Er zijn een aantal factoren die betrokken zijn bij het behalen van een adviesbureau graad. Een verscheidenheid aan internationale instellingen bieden het programma, zodat de locatie van de school is een grote factor. De duur van het programma en andere bijbehorende vergoedingen zullen ook verschillen van school tot school. Het wordt aanbevolen dat u contact opnemen met de scholen u geïnteresseerd bent in om erachter te komen welke specifieke collegegeld en vergoedingen te verwachten.

Er zijn een aantal van loopbanen beschikbaar voor mensen met een master's degree in de consultancy. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de professionele ervaring van de afgestudeerde. Werkgevers kunnen onder meer bedrijven, industrie en de nationale en lokale overheden. Afgestudeerden met een ondernemende wens kan er ook voor kiezen om te werken voor zichzelf en uit te besteden aan verschillende bedrijven.Er zijn vele internationale mogelijkheden in een verscheidenheid van industrieën.

Met behulp van onze online database, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
University of Turku
Turku, Finland

De masteropleiding in Futures Studies biedt uitgebreid, multidisciplinair en praktisch onderwijs op het gebied van futuresstudies. Het is ontworpen om experts in de vooruitzie ... +

De masteropleiding in Futures Studies biedt uitgebreid, multidisciplinair en praktisch onderwijs op het gebied van futuresstudies. Het is ontworpen om experts in de vooruitziende blik op te leiden die organisaties helpen toekomstige kansen te benutten en onnodige risico's te vermijden. -
MA
Voltijd
2 jaren
Engels
aug 2021
20 jan 2021
Campus