$close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Arts (M.A.) in Ondernemingsrecht 2023

Het behalen van een Master of Arts (MA) is iets dat veel mensen willen bereiken. Tijdens deze opleiding volgen studenten vaak cursussen en examens. Ze kunnen ook worden gevraagd om een ​​laatste onderzoeksopdracht te voltooien. MA opleidingen kunnen tussen de een en vijf jaar duren om te voltooien, afhankelijk van de gekozen onderwijsinstelling. Wat is een MA in Business Law? Dit type progra… Meer informatie

Het behalen van een Master of Arts (MA) is iets dat veel mensen willen bereiken. Tijdens deze opleiding volgen studenten vaak cursussen en examens. Ze kunnen ook worden gevraagd om een ​​laatste onderzoeksopdracht te voltooien. MA opleidingen kunnen tussen de een en vijf jaar duren om te voltooien, afhankelijk van de gekozen onderwijsinstelling.

Wat is een MA in Business Law? Dit type programma richt zich vaak op praktische en theoretische onderwerpen in het ondernemingsrecht. Soms bestuderen studenten ook het grondwettelijk recht om aspecten van hun vakgebied beter te begrijpen. Bepaalde programma's stellen leerlingen in staat hun cursusbelasting aan te passen, waardoor ze experts kunnen worden. In veel programma's wordt aandacht besteed aan de levenscyclus van een bedrijf. Dit kan het leren over het starten van bedrijven, groei en ontwikkeling omvatten.

Veel mensen willen hun carrièrekansen verbeteren; een MA in Business Law kan afgestudeerden die kans bieden. Afgestudeerden ervaren vaak een toename in salaris- en baanvooruitzichten. Als afgestudeerden al in het veld zijn, kunnen ze mogelijk hun carrière voortzetten nadat het afstuderen heeft plaatsgevonden.

De meeste mensen willen weten hoeveel hun diploma kan kosten. De kosten van opleidingen variëren echter sterk van school tot school. De prijzen kunnen ook van land tot land verschillen. Neem contact op met de school waarin je geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over de kosten.

Een MA in Business Law kan je loopbaan echt veranderen. Afgestudeerden kunnen bijvoorbeeld beslissen om de traditionele route te nemen en bedrijfsadviseurs te worden. Als bedrijfsadviseur helpen afgestudeerden bedrijven met contract-, belasting- en mededingingsrecht. Veel afgestudeerden kiezen ervoor om in de privé-praktijk te gaan, zodat ze tegelijkertijd veel klanten kunnen aannemen.

Als het verdienen van een MA in Business Law altijd al een doel was, is het nu het moment om te beginnen. Als u een druk schema hebt, is het misschien een goed idee om naar online kansen te kijken. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Diploma University of Applied Sciences
Duitsland online, Duitsland

De masteropleiding business and law met focus op ondernemingsrecht is gericht op mensen met een eerste academische graad in de vorm van een bachelor of diploma, bijvoorbeeld v ... +

De masteropleiding business and law met focus op ondernemingsrecht is gericht op mensen met een eerste academische graad in de vorm van een bachelor of diploma, bijvoorbeeld voor afgestudeerden van de bacheloropleiding business law (LL.B.) van DIPLOMA. Het afstandsonderwijs maakt een verdere technische verdieping en specialisatie mogelijk met een professionele kijk op internationaal management. -
MA
Deeltijd
4 semesters
Duits
Online