Filter
Masters of Arts
Zuid-Afrika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vergelijk MA's in Christelijke studies in Zuid-Afrika

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

Studenten die graag meer over de omgeving van het christendom leren zou willen lessen nemen in de christelijke studies. Programma's kunnen helpen om de kennis op het gebied van wereldreligies, opdrachten, theologie en de bediening.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Master of Arts (MA) in Christelijke studies in Zuid-Afrika

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Christelijke studies, Zuid-Afrika

University of Johannesburg

Dit gebied omvat een proefschrift over een thema uit het Oude Testament (OT) of het Nieuwe Testament (NT) of een combinatie van thema's uit het OT en NT. Het masterprogra ... [+]

Dit gebied omvat een proefschrift over een thema uit het Oude Testament (OT) of het Nieuwe Testament (NT) of een combinatie van thema's uit het OT en NT. Het masterprogramma is van nature een geavanceerde studie in het OT of NT, voortbouwend op de kennis binnen de velden die al op Honours-niveau zijn verkregen. Het programma is een proefschrift geschreven over een thema uit het Oude of Nieuwe Testament.

Toelatingseisen

Bijbelse studies Honours of een gelijkwaardige kwalificatie is een vereiste, evenals de algemene universitaire toelatingseisen voor het masterprogramma. Afhankelijk van het studie- en onderzoeksgebied kan Grieks of Hebreeuws tot het tweede jaar vereist zijn.

Contact details... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands