Master of Arts (MA) in de Verenigde Santiago in Chili

Top MA's in de Verenigde Santiago in Chili 2018/2019

Master

Een MA is een master's degree toegekend aan studenten die een programma te bestuderen geesteswetenschappen of beeldende kunst vakken zoals geschiedenis, communicatie, filosofie, theologie of Engels hebben afgerond. Een Master of Arts graad vereist meestal cursussen, onderzoek en schriftelijke examens.

Chili is een gegroeid als zowel een studie in het buitenland en vakantie bestemming. Chili is uitgegroeid tot een belangrijke bestemming voor studenten uit de hele wereld die willen hun opleiding voort te zetten of te bevorderen.

In Santiago, kan men het programma favoriete onderwijs kiezen of zich specialiseren op een bepaald gebied in de vele, onderzoeksinstellingen, hogescholen en universiteiten beschikbaar. Een van de grootste universiteiten in Chili, Universidad de Chile, is hier gevestigd, evenals de beroemde Universidad de Santiago de Chile, die mensen 's leven heeft veranderd op het gebied van onderwijs.

MA's in de Verenigde Santiago in Chili

Lees meer

Master of Arts in International Business and Policy

Georgetown University’s McDonough School of Business
Online en Campus gecombineerd Deeltijd 1 jaar January 2019 Chili Santiago

[+]

student ervaring

Admissions

Typisch werken kandidaten in bedrijven, overheden, financiƫle organisaties, multinationale bedrijven of niet-gouvernementele organisaties.

DUUR

[-]