M.A. in de Verenigde Prince George in Canada

Beste MA Opleidingen in de Verenigde Prince George in Canada 2018

Master

Een master 's degree is een academische graad toegekend aan personen die hebben ondergaan studie demonstreren een beheersing of high-order overzicht van een bepaald vakgebied of gebied van de beroepspraktijk.

Als je denkt aan een stelsel van hoger onderwijs die je leven positief zal beïnvloeden, terwijl het geven van je praktische kennis en vaardigheden, dan Canada 's onderwijssysteem is wat je nodig hebt. Reizen naar Canada voor uw opleiding zal u de creativiteit en de innovatie van de docenten in deze hogere onderwijsinstellingen waarderen.

Prince George is een uitgestrekt gebied, maar er zijn veel onderwijsinstellingen het aanbieden van professionele opleidingen in de regio dus ten dienste van de bevolking academisch zoals vereist door land 's-normen. Het heeft een aantal unieke leercentra zoals de Aerospace Flight School plus andere universiteiten en hogescholen.

Master of Art Programma's in de Verenigde Prince George in Canada

Lees meer

Ma In Ontwikkelingseconomie

University of Northern British Columbia School of Business
Campus Voltijd September 2018 Canada Prince George

Economische ontwikkeling blijft een kritisch probleem voor meer dan driekwart van de wereldbevolking die zich bevindt in landen die zijn geclassificeerd als "laag inkomen" of "middelinkomen". [+]

MA in Ontwikkelingseconomie

Economische ontwikkeling blijft een kritisch probleem voor meer dan driekwart van de wereldbevolking die zich bevindt in landen die zijn geclassificeerd als "laag inkomen" of "middelinkomen". De oorzaken en gevolgen van de economische ontwikkeling blijven bestreden kwesties. Deze graad beschouwt de veranderende mondiale, regionale en nationale contexten voor economische ontwikkeling; De beleidslessen die kunnen worden geleerd vanuit vergelijkende studies; En de gereedschappen die nodig zijn om ontwikkelingseconomen in staat te stellen bij te dragen aan het ontwikkelingsproces. De enorme transformaties die vandaag in de zuidelijke landen plaatsvinden, geven de nadruk op de graad. Studenten worden uitgedaagd om onderwerpen te analyseren, zoals de redenen voor de opkomst van nieuwe economische krachtcentra in het Zuiden, zoals China en India, evenals de blijvende kwesties van armoede en ongelijkheid. Het programma omvat kerncursussen in globalisering en ontwikkeling, macro-economisch beleid voor ontwikkeling, toegepaste econometrie en armoede, ongelijkheid en ontwikkeling. De afdeling Economie heeft ook bijzondere expertise op het gebied van milieu-economie en gezondheidseconomie en biedt keuzevakken op deze gebieden. Studenten zijn ook verplicht om een ​​MA-thesis of een MA-project af te ronden waarmee studenten de instrumenten van economische analyse kunnen toepassen op een ontwikkelingsprobleem. Economische ontwikkeling kan niet geïsoleerd worden van andere dimensies van ontwikkeling. Een begrip van armoede vereist bijvoorbeeld niet alleen economische analyse, maar ook begrip van de inzichten van andere sociale en gezondheidswetenschappen. De opleiding van een ontwikkelingseconoom moet derhalve de studenten blootstellen aan interdisciplinaire benaderingen voor ontwikkeling. Door de theorie, het beleid en de toegepaste analyse te dekken,... [-]