MASTERSTUDIES

Masters of Arts (M.A.) in Business Studies in Tsjechië

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

Bedrijfskunde biedt studenten die in het bedrijfsleven willen gaan werken, een brede kennisbasis. Universiteiten en hogescholen over de hele wereld bieden deze studie aan, en de studenten zullen bedrijfskundige kern-onderwerpen leren zoals financiën en management.

De Tsjechische Republiek, is een land in Centraal-Europa. Het land wordt begrensd door Duitsland in het westen, Oostenrijk in het zuiden, Slowakije in het oosten en Polen in het noorden. De hoofdstad en grootste stad, met 1,3 miljoen inwoners, is Praag.

MA in Business Studies in Tsjechië

2 Resultaten in Business Studies, Tsjechië Filter

MA in Business and Law in internationale markten

Anglo-American University
MA
sep 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Sluit je aan bij een professionele klasse van studenten die zich hebben voorbereid om leiders en strategische beslissers in het internationale bedrijfsleven te zijn. De markte ...

Lees meer

Master in strategische communicatie

University of New York in Prague (UNYP)
MA
MA
okt 2020
<
Voltijds
Engels
Campus
Online

Met toenemende communicatiemogelijkheden is strategie een cruciale vraag die zowel organisaties als individuen aangaat. Alleen al het beschikbaar hebben van de tools, leidt ni ...

Lees meer