MASTERSTUDIES

Masters of Arts in Business Studies in Portugal

Masters graden zijn veelzijdiger dan doctoraal diploma's en hebben een breed scala van professionele en academische toepassingen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, drie soorten masters programma's bestaan ​​onderzoek, professioneel, en de terminal. De meest populaire soorten masters degree zijn Master of Arts (MA) en Master of Science (MS) in een mengsel van vakgebieden.

Bedrijfskunde biedt studenten die in het bedrijfsleven willen gaan werken, een brede kennisbasis. Universiteiten en hogescholen over de hele wereld bieden deze studie aan, en de studenten zullen bedrijfskundige kern-onderwerpen leren zoals financiën en management.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

MA in Business Studies in Portugal

1 Resultaten in Business Studies, Portugal Filter

Interculturele studies voor het bedrijfsleven

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto
MA
Engels
Campus

De MA-programma in Interculturele Studies for Business opent nieuwe internationale perspectieven voor studenten. De cursus is onvoorwaardelijk voor 6 jaar goedgekeurd door het ...

Lees meer