MASTERSTUDIES

MA's in Business Studies in Polen

Een master's degree of MA, is een postgraduaat dat een jaar kan duren tot twee jaar en verdiept greep van een breed scala aan onderwerpen van de student. De mate is geschikt voor studenten die willen om de overgang naar meer diepgaande studies in hun vakgebied na een bacheloropleiding.

Wat is een MA in Business Studies in Polen? De opleiding introduceert studenten om nieuwe onderwerpen en verdiept bestaande kennis. Studenten kunnen zich specialiseren in specifieke gebieden in de vorm van een scriptie en zal ook vaak seminars en lezingen te nemen om de onderwerpen van de boekhouding, financiën, human resources, management en marketing te dekken. Er kan een ruimere toepassing van de onderwerpen of grotere specialisatie afhankelijk van de mate natuurlijk.

Een afgestudeerde met een MA in Business Studies hebben vaak een belangrijke greep over onderwerpen van zaken en financiën en in staat om verder te gaan met verdere postdoctorale studies of voer de werkplek zal zijn.

De kostprijs van een MA in Business Studies is afhankelijk van de instelling, de lengte van de cursus en de cursus werk. Studenten kunnen in aanmerking komen voor leningen, subsidies, werk studie, of andere vormen van financiële hulp.

Een afgestudeerde met een MA in Business Studies kunnen gaan om een ​​MBA of een andere postgraduate diploma of werk voor een bedrijf in een leidinggevende functie na te streven. Bovendien kunnen die deze cursus kiezen om een ​​eigen bedrijf te starten en ondernemer te worden. Zakelijke afgestudeerden posities in adviesbureaus vinden ook bespreken met bedrijven manieren om marketing strategieën te implementeren en beheren van middelen. Afgestudeerden met een business graad kan het personeelsbestand in te voeren met een hoge posities en royale salarissen.

Er zijn zakelijke graden online en op campussen wereldwijd beschikbaar. Om het programma dat geschikt is voor uw drukke levensstijl te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

4 Resultaten in Business Studies, Polen Filter

MA Economics (specialisatie in International Business)

WSG: The University of Economy in Bydgoszcz
MA
okt 2020
<
Voltijds
Campus

Studies over de specialisatie afgestudeerden kunnen ook een gebied van studies "Toerisme" willen een kwalificatie op het gebied van het internationale bedrijfsleven te krijgen ...

Lees meer

Ma in de economie en het internationale bedrijfsleven

University of Lodz
MA
okt 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Het doel van het programma is om open-minded specialisten die in staat zijn om te begrijpen, te analyseren en verschillende sociaal-economische problemen in het uitgestrekte g ...

Lees meer

MA in internationale zaken

Cracow University of Economics
MA
okt 2020
<
Voltijds
<
4 semesters
Engels
Campus

Korte informatie: programma richt zich op het begrijpen van economische en sociale patronen en de verschijnselen met betrekking tot wereldeconomie en de rol van de staat en in ...

Lees meer

Master in Business Management

University of Lodz
MA
okt 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

De MA in Business Management opleiding is gericht op het verstrekken van de toekomstige afgestudeerden met een multidimensionale, bestuurlijke kennis van het bedrijfsleven en ...

Lees meer