MASTERSTUDIES

MA Programma's in Business Studies in Nederland

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Een master 's degree bereidt studenten om te leiden of te beheren. Een master 's degree bereidt ook een persoon voor een scala van bezigheden via gespecialiseerde studie van een veld.

Bedrijfskunde is een studiegebied waarin studenten de vaardigheden leren die nodig zijn om een bedrijf te runnen. De verschillende vakken kunnen gaan over reclame, marketing, financieel beheer, communicatie, administratie, ondernemingsplan schrijven, en het aannemen en opleiden van werknemers.

De mensen, de taal en cultuur van Nederland wordt aangeduid als "Nederlandse ". Een modern Europees land vandaag, Nederland bewaard zijn sterk internationaal karakter en staat bekend om zijn liberale mentaliteit. Nederland kent vele universiteiten. Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic (met meer aandacht voor theoretische kennis, alias "Universiteit ") of Applied Sciences (met meer aandacht voor praktische kennis, alias "Hogeschool ")

MA in Business Studies in Nederland

2 Resultaten in Business Studies, Nederlanden Filter

MA in internationale zakelijke communicatie

Radboud University
MA
sep 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Als je ervoor kiest IBC te studeren aan de Radboud University kun je academische onderzoekstechnieken combineren met praktische zakelijke competenties.

Lees meer

MA in Media Creation and Innovation

University of Groningen
MA
01 sep 2020
<
Voltijds
<
18 maanden
01 May 2020
Engels
Campus

De MA in Media Creation and Innovation combineert geavanceerde kennis van innovatie en creativiteit in media met diverse praktische vaardigheden. Een verscheidenheid aan cursu ...

Lees meer