33 MA Opleidingen in Business Studies in Verenigd Koninkrijk for 2024

MA Opleidingen in Business Studies in Verenigd Koninkrijk for 2024Filter
    • Poole, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De MA Design and Innovation-cursus stelt afgestudeerden en beoefenaars in staat om de aard van hun praktijk en de context ervan in relatie tot de creatieve industrie in vraag te stellen.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Ons MA Entrepreneurship: Fashion & Creative Industries-programma biedt een werkelijk onderscheidende leerervaring en biedt studenten een op maat gemaakte introductie tot ondernemerschap en zakelijk inzicht, speciaal afgestemd op de dynamische domeinen van de mode en de creatieve industrie. Dit programma trekt deelnemers met verschillende achtergronden en disciplines en dompelt studenten onder in een scala aan onderwerpen, waaronder branding, marketing, bedrijfstheorie en -praktijk, maar ook bedrijfsplanning en financiën. Door dit te doen verfijnt het bestaande overdraagbare vaardigheden en bevordert het tegelijkertijd een diepgaand inzicht in de ingewikkelde werking van de mode- en creatieve sectoren.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Onze MA Visual Communication Design (Management), is gemaakt om te voldoen aan de eisen van het 21e-eeuwse ontwerpdenken en is uniek in zijn focus om je voor te bereiden op opkomende carrières. De cursus is gemaakt voor aspirant-professionals in de ontwerpsector en biedt u de mogelijkheid om uw creatieve talent naar de voorgrond te brengen terwijl u essentiële moderne disciplines leert aan de zakelijke kant van de ontwerp- en visuele communicatie-industrie. Deze MA is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI) en is bedoeld voor toekomstige managers die ontwerpleiderschapstechnieken zullen gebruiken en ontwerpbeheerstrategieën zullen toepassen om succesvolle resultaten in hun organisaties te stimuleren.

    • Birmingham, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De MA Digital Media and Creative Industries combineert toonaangevend onderzoek, praktijkgericht onderwijs en unieke connecties met de industrie op gebieden als kunst- en cultuurbeleid en de juridische, administratieve en managementaspecten van de creatieve industrie. Je werkt samen met mensen uit de praktijk en over de grenzen van disciplines heen om een afgeronde kennis te ontwikkelen van het werk in de creatieve sector - het beleid en de juridische dimensies, de praktische aspecten van het beheren van culturele producties en hoe je ondernemers- en freelancevaardigheden ontwikkelt.

    • Dundee, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze Intelligence & International Security MA onderzoekt de trends die de ontwikkelingen op het gebied van inlichtingen en internationale veiligheid in de 21e eeuw blijven bepalen. Intelligentie is tegenwoordig van cruciaal belang voor onze veiligheid. Het is van cruciaal belang voor het beheersen van de belangrijkste nationale en internationale veiligheidsdreigingen waarmee samenlevingen en individuen worden geconfronteerd, variërend van de dreiging van binnenlands en transnationaal terrorisme tot digitale spionage en aanvallen tot pandemieën, tot hernieuwde rivaliteit tussen staten en grote machten.

    • Brighton, Verenigd Koninkrijk
    • Bristol, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De MA in Learning & Teaching in Creative Industries is perfect als je voor het eerst een carrière als docent wilt aangaan. Het is ook de ideale keuze als je een ervaren docent bent en je kennis en vaardigheden op het gebied van creatief kunstonderwijs wilt verbreden op het niveau van het voortgezet onderwijs en het hoger onderwijs.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Online

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze cursus is bedoeld om studenten uit te rusten met essentiële kennis en vaardigheden op het gebied van film en we leveren deze met het BFI (British Film Institute) als onze branchepartner. Het is een professioneel ontwikkelingsprogramma voor mensen wiens carrièreambities het ondersteunen, financieren en vermarkten van goede films omvatten. Naast mensen die al bij de filmindustrie betrokken zijn, is de cursus bedoeld om personen uit de boekhouding, rechten, logistiek en andere gebieden te ondersteunen die het beroep willen betreden.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Zelfs als je geen eerste graad in bedrijfskunde hebt, geeft deze master in International Business je een basis in bedrijfsmanagement en inzicht in zakelijke netwerkanalyse. Begrijp strategische allianties, wereldwijde grondstoffenketens en klantrelatiebeheer met deze MA in International Business.

    • Bath, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontwikkel je carrière als een sociaal en ethisch geëngageerde, wereldwijd verbonden professional die creatief, ondernemend, veerkrachtig en innovatief is.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    • London, Verenigd Koninkrijk

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    • Greenford, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het bestuderen van ons masterprogramma voor internationaal bedrijfsmanagement zal zowel de kern- als de specialistische vaardigheden ontwikkelen die je nodig hebt om je carrière in leiderschap en management op mondiale schaal vooruit te helpen. Voortbouwend op de overdraagbare vaardigheden die je al hebt opgedaan tijdens je bachelorstudie, biedt dit MA internationale bedrijfsmanagementprogramma de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden aan te scherpen, en je benadering van een werkelijk mondiale economie.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Heeft u ooit een idee gehad dat de basis zou kunnen vormen van een nieuw bedrijf en dat u graag zou willen zien slagen op schaal in de echte wereld? In dit praktische, projectgerichte MA Creative Entrepreneurship-programma bouw je prototypes en bedrijfsplannen in een creatieve en academisch rigoureuze universitaire omgeving die uitstekende netwerkmogelijkheden biedt met potentiële medewerkers, mentoren en investeerders.

    • Telford, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    6 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Deze masteropleiding bouwt voort op uw begrip van strategische marketing voor design en innovatie op te nemen. Het moedigt verder uw appreciatie van de praktische waarde van marketing kaders in een reeks van strategische zakelijke situaties.