MASTERSTUDIES

MA Opleidingen in Business Studies in de Verenigde Telford Verenigd Koninkrijk

Masters graden zijn veelzijdiger dan doctoraal diploma's en hebben een breed scala van professionele en academische toepassingen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, drie soorten masters programma's bestaan ​​onderzoek, professioneel, en de terminal. De meest populaire soorten masters degree zijn Master of Arts (MA) en Master of Science (MS) in een mengsel van vakgebieden.

Bedrijfskunde is een academisch programma dat is bedoeld voor studenten die meer willen weten over hoe bedrijven worden geleid. Cursussen kunnen ​​uit meer algemene onderwerpen of meer specifieke onderwerpen bestaan om studenten te helpen bij hun voorbereiding op een bepaalde carrière.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Top Master of Arts Programma in Business Studies in de Verenigde Telford in UK

1 Resultaten in Business Studies, Telford Filter

Meesters in marketing innovatie

Stratford College Of Business Management
MA
<
Voltijds
<
6 maanden
Engels
Campus
Online

Deze masteropleiding bouwt voort op uw begrip van strategische marketing voor design en innovatie op te nemen. Het moedigt verder uw appreciatie van de praktische waarde van m ...

Lees meer