MASTERSTUDIES

MA's in Business Studies in Georgië

Een MA of Master of Arts graad wordt verkregen door de studenten na het voltooien van een één- tot tweejarig programma studeert geschiedenis, Engels of andere beeldende kunst of geesteswetenschappen onderwerpen. MA studies zijn meestal een mix van onderzoek en cursussen.

Bedrijfskunde is een academisch programma dat is bedoeld voor studenten die meer willen weten over hoe bedrijven worden geleid. Cursussen kunnen ​​uit meer algemene onderwerpen of meer specifieke onderwerpen bestaan om studenten te helpen bij hun voorbereiding op een bepaalde carrière.

Onderwijs in Georgië wordt gedeeltelijk gefinancierd voor die mensen nastreven van onderwijs tussen leeftijden 18 en 35 jaar. Dit systeem stelt studenten in staat om praktische vaardigheden en kennis die helpt de hele wereld geconfronteerd met de uitdagingen van de 21ste eeuw te verwerven.

Master of Arts in Business Studies in Georgië

1 Resultaten in Business Studies, Georgië Filter

Master of Arts in business management

International Black Sea University
MA
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

MA in Management Program biedt commerciële, overheids- en nongovernment sectoren met een moderne, concurrerende managers die voldoen aan de internationale normen van de uitgeb ...

Lees meer