MASTERSTUDIES

Masters of Arts (M.A.) in Business Analytics 2020

Werken aan een Master of Arts biedt studenten de mogelijkheid om hun opleiding voort te zetten, of zich te specialiseren in een meer gerichte discipline. Kennis die zich bezighoudt met het verkrijgen van een carrière heeft prioriteit. Een lagere graad in een gerelateerd veld is echter meestal vereist als voorwaarde.

Wat is een MA in Business Analytics? Het gaat primair om de wiskundige en statistische kant van een zakelijke mindset. Studenten leren de ruwe gegevens analyseren, organiseren en interpreteren, en gebruiken hun informatie om zakelijke beslissingen te nemen of om degenen die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse bedrijfsvoering te adviseren. Dit neemt meestal de vorm aan van economische prognoses of marktonderzoek, maar het is ook een waardevolle graad voor boekwerk, procesbeheer of kwantitatieve methoden.

Bedrijfsanalyses kunnen voor geïnteresseerden in wiskunde of statistiek een uitstekende gelegenheid zijn om het vakgebied te betreden zonder te maken te hebben met getroffen of concurrerende majors. Afgestudeerden betreden een zeer uniek en gespecialiseerd veld met een hoge vraag.

De kosten voor het behalen van een Master in Business Analytics variëren sterk met de school en het land van studie, evenals het type en de lengte van het programma. Er kunnen andere factoren zijn die ook een rol spelen bij het bepalen van het lesgeld. Voordat u zich inschrijft, moet u uw opties grondig onderzoeken.

Er zijn veel manieren om een ​​masterdiploma op dit gebied te gebruiken. U kunt specifiek op zoek zijn naar werk in analytics, of u wilt mogelijk aantrekkelijker worden voor werkgevers door dit diploma toe te voegen aan uw primaire bedrijfseducatie. Als u kiest voor bedrijfsanalyse, is het mogelijk om een ​​carrière te vinden in boekhouding, management, risicoanalyse, bankieren, procesverbetering, kwaliteitscontrolebeheer, marktonderzoek of anderen. Business is een zeer groot vakgebied en er is een grote vraag naar afgestudeerden met kennis van de statistieken en gegevensbeheer die zijn dagelijkse werking ingaat.

Om te beginnen met werken aan je opleiding, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

1 Resultaten in Business Analytics Filter

Meester in businessmodellering en gedistribueerde informatica

Babeș-Bolyai University - Faculty of Economics and Business Administration
MA
okt 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
20 jul 2020
Engels
Campus

Het masterprogramma richt zich op de ontwikkeling van competenties voor softwareontwikkeling - voor industrie-georiënteerde beoefenaars en industriële onderzoekers, gericht op ...

Lees meer