MASTERSTUDIES

4 MA Programma's in Boekhouden 2020

Studenten die een bachelordiploma in de wiskunde of bedrijf kan ervoor kiezen om hun opleiding te richten op hun carrière door het invullen van een Master in Accounting programma. Meer nog dan de lagere niveaus van de studie, kan een meester 's programma studenten met echte wereld kennis en ervaring voor te bereiden, zodat zij hun carrière kunnen beginnen als ze eenmaal afgestudeerd.

Dus wat is een MA in Accounting? Technisch gezien is het een subcategorie van de wiskunde, maar is eigenlijk waar wiskunde voldoet bedrijf. Op het meest basale niveau, de boekhouding is de praktijk van het communiceren van informatie over een bedrijf aan managers, aandeelhouders, de IRS, en anderen. Het wordt ook beschouwd als een technische baan waar precisie en nauwkeurigheid zijn essentiële vaardigheden zijn. In aanvulling op de wiskunde vaardigheden die nodig zijn, programma's op dit gebied meestal dienen om studenten met de verslaggevingsstandaarden, bedrijfsethiek, en andere verantwoordelijkheden die zijn deel van het werk voor te bereiden.

Studenten in de boekhouding kunnen baat hebben bij de voorbereiding voor een zeer haalbare en belangrijke carrière. Ze kunnen leunde zwaar worden op bij het afstuderen in wat vaak een bevredigende baan. Daarnaast kunnen studenten toegang tot een business school te krijgen zonder te hoeven concurreren in de meer traditionele business major.

De betrokken bij het verdienen van een MA in Accounting kosten variëren van programma tot programma. De universiteit en het programma dat u kiest, alsmede de duur van het programma zijn enkele van de factoren die de kosten beïnvloeden. Onderzoek uw mogelijkheden en contact opnemen met het Admissions Office van de school u overweegt alvorens een verbintenis.

Er is meestal niet veel werk variëteit voor afgestudeerden, maar de vraag naar accountants is vrij hoog. Bijna elk bedrijf in de wereld heeft behoefte aan een professioneel team van accountants, zodat de werkgelegenheid in dit gebied zijn meestal in overvloed.Naast zijn werk voor een bestaand bedrijf, is het mogelijk om zelfstandig te werken en bieden boekhoudkundige diensten aan particulieren.

Als je klaar om te beginnen uw opleiding tot accountant worden zijn, beginnen met een zoektocht naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

4 Resultaten in Boekhouden Filter

Master in Accounting en organisaties

Babeș-Bolyai University - Faculty of Economics and Business Administration
MA
okt 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
20 jul 2020
Engels
Campus

De hoofdmissie van het programma is het stimuleren van de passie van studenten voor onderzoek en het aanbieden van intensieve training bedoeld om hun carrière in de academisch ...

Lees meer

Master in International Management - Finance & Accounting

IUBH University of Applied Sciences
MA
sep 2020
<
Voltijds
<
4&nbsp;-&nbsp;6 semesters
Engels
Campus

In de International Management Masteropleiding met een major in Finance & Accounting, verwerf je uitgebreide specialistische kennis en relevante algemene managementkennis, ...

Lees meer

MA (Hons) in Accounting en Business Finance

Heriot-Watt University Dubai
MA
sep 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Ons Accounting en Business Finance-programma is een specialistisch diploma, met name geschikt voor diegenen die toegang zoeken tot het accountantsberoep, financiële diensten o ...

Lees meer

MA in bedrijfsfinanciering en boekhouding

Cracow University of Economics
MA
okt 2020
<
Voltijds
<
4 semesters
Engels
Campus

Het programma is gericht op het verdiepen van de kennis van financiën en boekhouding op het gebied van monetair en financieel beleid, management accounting, lokale en huishoud ...

Lees meer