Filter
Masters of Arts
Europa Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Graduate Studies in Biowetenschappen Europa 2019

Een master 's degree is een academische graad toegekend aan personen die hebben ondergaan studie demonstreren een beheersing of high-order overzicht van een bepaald vakgebied of gebied van de beroepspraktijk.

Biologische Life Science studies bereiden studenten vaak voor op een carrière in de gezondheidszorg. Soms zullen studieprogramma's de lessen over menselijke biologie combineren met lessen in natuurkunde, scheikunde en zelfs geologie om de studenten te helpen begrijpen en leren hoe levende organismen samenwerken.

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

MA Opleiding in Biowetenschappen Europa

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Biowetenschappen, Europa

Hartpury College, University of West England

Door een combinatie van de kern puur zakelijke modules ontwikkeld door het gerespecteerde Bristol Business School en paarden zakelijke specifieke modules, deze programma' ... [+]

MA / PGCert / PgDip Equine Business Management

Door een combinatie van de kern puur zakelijke modules ontwikkeld door het gerespecteerde Bristol Business School en paarden zakelijke specifieke modules, zijn deze programma's zijn ontworpen om uw begrip van de paarden-industrie te ontwikkelen. De MA zal u ook helpen carrièremogelijkheden binnen de industrie te identificeren van een business management perspectief.

Gedurende het programma dat we de rol van de paardensport te bespreken als een sport, het analyseren van de structuur van de paarden-industrie, zowel nationaal als internationaal, en debatteren over actuele onderwerpen die betrekking hebben op de strategische ontwikkeling van de paarden-industrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Gloucester
Augustus 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands