close

Filters

Resultaten weergeven

MA Opleidingen in Biologie 2021

Een Master of Arts is een postgraduaat dat studenten in staat stelt hun competentie in een gekozen studietak te vergroten. In sommige gevallen kan de mate van onderzoek gebaseerd zijn, en voor sommige programma's moet een scriptie worden voltooid voor afstuderen. Wat is een MA in biologie? Een masterdiploma in de biologie maakt een diepere studie mogelijk naar de levenswetenschappen, waarvan… Meer informatie

Een Master of Arts is een postgraduaat dat studenten in staat stelt hun competentie in een gekozen studietak te vergroten. In sommige gevallen kan de mate van onderzoek gebaseerd zijn, en voor sommige programma's moet een scriptie worden voltooid voor afstuderen.

Wat is een MA in biologie? Een masterdiploma in de biologie maakt een diepere studie mogelijk naar de levenswetenschappen, waarvan een aantal takken kan worden geselecteerd. Biologie houdt zich in het algemeen bezig met de structuur, groei, evolutie en functie van levende organismen en de cellen waaruit ze bestaan. In een postdoctoraal programma kun je je diploma verder richten door keuzevakken te kiezen, zoals biologie van dieren in het wild, milieu, medicijnen, geneesmiddelen, etnobiologie, etnobotanie en biomoleculaire wetenschappen. Deze graad is ook een springplank naar medische doctoraten.

Biologie is een van die niet-gegradueerde opleidingen waarvoor een masteropleiding vereist is om het meeste uit arbeidsmogelijkheden te halen. Verder onderzoek helpt ook om een ​​hoger salaris te krijgen.

De kosten van je masterdiploma in de biologie zijn afhankelijk van welke instelling je kiest en hoe lang de specifieke studierichting duurt. U kunt helpen sommige kosten te dekken door een programma te kiezen dat online is gebaseerd. Toekomstige studenten moeten scholen grondig onderzoeken om meer te weten te komen over collegegeld en andere bijbehorende kosten.

Een MA in Biology bereidt afgestudeerden voor op vele loopbanen, die afhankelijk zullen zijn van de specifieke focus die tijdens het programma is genomen. Tot de mogelijke werkgelegenheidskansen behoren professor, epidemioloog, physician's assistant, onderzoekswetenschapper, milieuwetenschapper en laboratoriummanager. Deze focussen kunnen ook verder worden uitgesplitst. Als onderzoeker zou je bijvoorbeeld biologie of biomedisch kunnen kiezen. Met biologie onderzoek je planten of dieren en kun je dat verder verfijnen tot een type zoals de zeebiologie. Met biomedisch onderzoek kun je kijken naar anatomie, kinesiologie, virologie en immunologie, om er maar een paar te noemen. Je kunt je ook richten op onderwijs, schrijven in de wetenschap, verkoop of management.

Je vindt master's degrees in biology aangeboden door verschillende instellingen wereldwijd, op de campus of online. Studeren via internet biedt veel meer flexibiliteit, zodat je kunt studeren wanneer je tijd hebt en echt aandacht kunt besteden aan het materiaal. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Missouri
Columbia, Verenigde Staten

Wat uw major ook is, uw professoren brengen hun expertise en hun professionele connecties naar u toe - waardoor u praktische ervaring en netwerkmogelijkheden krijgt.

Wat uw major ook is, uw professoren brengen hun expertise en hun professionele connecties naar u toe - waardoor u praktische ervaring en netwerkmogelijkheden krijgt. -
MA
Engels
sep 2021
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op