close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Art Programma's in Big Data 2020

Het verdienen van een Master of Arts (MA) is een beslissend moment in een studentenhuis 's academische carrière. Het verkrijgen van een MA is een doel dat veel studenten na hun Bachelor of Arts (BA) te verkrijgen. Een MA kan worden verdiend door het bestuderen van een veelheid van disciplines zoals de wetenschappen en de vrije kunsten. Wat is een MA in Big Data? Een meester 's in big… Meer informatie

Het verdienen van een Master of Arts (MA) is een beslissend moment in een studentenhuis 's academische carrière. Het verkrijgen van een MA is een doel dat veel studenten na hun Bachelor of Arts (BA) te verkrijgen. Een MA kan worden verdiend door het bestuderen van een veelheid van disciplines zoals de wetenschappen en de vrije kunsten.

Wat is een MA in Big Data? Een meester 's in big data is een mate die je vaardigheid bewijst in het begrijpen en het berekenen van ingewikkelde technologische processen. Inname van dit programma kan uw kennis van zakelijke inzichten, data-analyse, en informatie technologie uit te breiden. Vanwege het feit dat de technologie in onze wereld is het nemen van de technische vaardigheden opgedaan met het verkrijgen van een grote mate van gegevens zijn zeer waardevol.

De voordelen voor het verdienen van een Master of Arts in Big Data zijn enorm. Afgestudeerden verlaten met ongeëvenaarde analytische, leidinggevende, en wiskundige vaardigheden. De mogelijkheid om te begrijpen en te benutten informatietechnologie leidt tot geavanceerde carrièremogelijkheden.

Collegegeld is vaak een probleem voor aankomende studenten. Houd in gedachten dat de kosten variëren afhankelijk van het type en de locatie van de school in kwestie. Informatie over de kosten is meestal beschikbaar voor aanvraag bij de toelating kantoor van elke instelling.

Er zijn een breed scala aan carrièremogelijkheden voor degenen die hun meester 's te verdienen in big data. Studenten gaan vaak op geworden IT-specialisten voor bedrijven, variërend in omvang en grootte. Mogelijkheden om te werken in internationale bedrijven zijn gemeenschappelijk. Data mining en informatieverzameling zijn taken die worden gezocht door prestigieuze bedrijven wereldwijd. Afgestudeerden kunnen ook verwachten dat de mogelijkheden om gegevens te engineers, business analytics-specialisten, en statistici worden te vinden. U kunt helpen bouwen, te onderhouden en te transformeren technische infrastructuur en bedrijven helpen bijhouden van de nodige gegevens.

Nu dat je 've meer over big data opleidingen geleerd, overwegen het aanvragen van uw cursussen op uw vroegste gemak.Begin uw nieuwe educatieve reis. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
IUBH University of Applied Sciences
Bad Honnef, Duitsland

Of het nu in een winkel is of een online winkel, de financiële sector of de luchtvaart, de reisindustrie of telecommunicatie; gegevens beïnvloeden het zakelijk succes in elke ... +

Of het nu in een winkel is of een online winkel, de financiële sector of de luchtvaart, de reisindustrie of telecommunicatie; gegevens beïnvloeden het zakelijk succes in elke sector. Een grote hoeveelheid ongestructureerde verzamelde gegevens moet niet alleen worden opgeslagen, maar ook worden geanalyseerd en efficiënt worden gebruikt. Als big data manager is het uw verantwoordelijkheid om strategische voordelen van data te genereren. Je coördineert bijbehorende projecten en fungeert als de interface tussen senior management, data-ingenieurs en data-analisten. Je begrijpt de principes van informatiebeheer en kunstmatige intelligentie. Je hebt gevoel voor nieuwe technologieën en hun toepassingen in een zakelijke omgeving. En u kunt deze activiteiten afstemmen op de strategie van het bedrijf door de behoeften van uw management te begrijpen. Ten slotte zult u uw expertise gebruiken om de huidige ontwikkelingen in de branche kritisch te analyseren, onderscheid te maken tussen kortlevende trends en realistische oplossingen en het senior management dienovereenkomstig te adviseren. -
MA
Voltijds
2 semesters
Engels
sep 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op