MASTERSTUDIES

MA Opleidingen in Bedrijfsmanagement in Georgië

Een MA of Master of Arts graad wordt verkregen door de studenten na het voltooien van een één- tot tweejarig programma studeert geschiedenis, Engels of andere beeldende kunst of geesteswetenschappen onderwerpen. MA studies zijn meestal een mix van onderzoek en cursussen.

Een business management programma leert studenten hoe ze efficiënt en effectief andere werknemers in een zakelijke omgeving kunnen beheren en managen. Studenten verkrijgen meestal diepgaand inzicht in hoe leidinggevend beleid invloed heeft op productiviteit en bedrijfswinst.

Onderwijs in Georgië wordt gedeeltelijk gefinancierd voor die mensen nastreven van onderwijs tussen leeftijden 18 en 35 jaar. Dit systeem stelt studenten in staat om praktische vaardigheden en kennis die helpt de hele wereld geconfronteerd met de uitdagingen van de 21ste eeuw te verwerven.

MA Programma in Bedrijfsmanagement in Georgië

1 Resultaten in Bedrijfsmanagement, Georgië Filter

Master of Arts in business management

International Black Sea University
MA
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

MA in Management Program biedt commerciële, overheids- en nongovernment sectoren met een moderne, concurrerende managers die voldoen aan de internationale normen van de uitgeb ...

Lees meer