close

Filters

Resultaten weergeven

MA Opleidingen in Bedrijfskunde 2020/2021

Bent u op zoek naar manieren om een ​​voorsprong in de carrière van je dromen te krijgen? Vaak is een van de beste manieren om je doelen te bereiken is door het nastreven van een meester 's degree in het gebied van uw keuze. Een Master of Arts (MA) is een graduate programma dat kan worden afgerond na het ontvangen van een vierjarige bachelor 's graad. Programma's variëren in l… Meer informatie

Bent u op zoek naar manieren om een ​​voorsprong in de carrière van je dromen te krijgen? Vaak is een van de beste manieren om je doelen te bereiken is door het nastreven van een meester 's degree in het gebied van uw keuze. Een Master of Arts (MA) is een graduate programma dat kan worden afgerond na het ontvangen van een vierjarige bachelor 's graad. Programma's variëren in lengte, maar ze kunnen typisch binnen twee jaar.

Wat is een MA in Management Science? In wezen, dit diploma kunnen studenten leren over de drijvende krachten in het managen van een succesvol team. Dit betekent dat de cursussen zal komen uit een breed scala van gebieden, waaronder wiskunde, techniek, bedrijfsethiek, financiën, technologie, ondernemerschap, en gedrag in organisaties. Afgestudeerden zullen de principes toepassen van deze onderwerpen aan de slag als manager in het bedrijfsleven en andere industrieën. Sommige instellingen bieden cursussen online, zodat zij die plannen moeilijkheden geconfronteerd kunnen ook gebruik maken van de voordelen die deze mate kan bieden.

De voordelen van het krijgen in het beheer van de wetenschap een master's zijn veel. Afgestudeerden worden beschouwd als zeer inzetbaar vanwege de omvang en de breedte van hun deskundigheid. Organisaties over de hele wereld zijn altijd op zoek naar manieren om de efficiëntie en productiviteit te verhogen.

Collegegeld en andere kosten voor een licentie management wetenschap kan variëren afhankelijk van de instelling en een aantal andere factoren, waaronder de duur van het programma en of studenten kiezen voor het online of in de residentie te voltooien.

Carrière mogelijkheden zijn er in overvloed voor degenen die afstuderen van dit programma. Ze zijn over het algemeen geschikt voor teams te beheren in elke branche, of het nu het bedrijfsleven, non-profit, of overheid. In deze hoedanigheid, zij hebben de kennis en vaardigheden om te helpen concurrerend te zijn in lokale en mondiale economieën hun etablissement blijven. Een andere veel voorkomende carrièrepad is als een operations research analist die elk aspect van een bedrijf onderzoekt en zoekt naar manieren om de efficiëntie te verbeteren.

Masteropleidingen in Management Science worden aangeboden op scholen in het hele land aan de lokale en internationale studenten. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters

American Consortium of Universities (INTERLINK)
Seattle , Verenigde Staten

. Bijvoorbeeld: Studeren in het buitenland

. Bijvoorbeeld: Studeren in het buitenland -
MA
Voltijds
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op